Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slušný a ve všech směrech „správný“ naivní právník John Pulliti (Rhys Coiro) se nechává ovládat jak svým zaměstnavatelem, tak svou ženou. Život se mu obrátí naruby, když se kolega Rick Carlson (Milo Ventimiglia) přestěhuje do stejné budovy a začne pracovat pro konkurenční právnickou firmu. John postupem času zjistí, že ve světě není nic správného nebo špatného a že všechno je jenom otázka úhlu pohledu. (NGP)

(více)

Recenze (6)

Facerr 

všechny recenze uživatele

Malý exkurz do hlavy průměrnýho amíka s klapkama na očích a jemnou schýzou. Kamera se snažila dostat do hry pořádný psycho zbytečně násilnou formou "za každou cenu". Oceňuju vykreslení paranoi, kterou má schovanou v koutku duše každej z nás, což pomáhalo alespoň trochu sžít se z hlavním "hrdinou". Na druhou stranu i to bylo podaný tak extrémně, že i tahle filmová metafora byla pěkným přešlapem. Chápu ovšem, že bez toho by se tenhle film nemoh zařadit do žánru thriller....ale psychologický drama by možná stačilo a navíc by bylo i lepší variantou. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Zajímavě neurotická kamera zachycující psychicky labilního jedince v jeho každodenním shitu ... bohužel mě to nijak moc neoslovilo. 40% ()

Reklama

Harts 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller, chápu, co autor chtěl ukázat, vliv okolí je vždy natolik silný i pro toho nejsprávnějšího chlapa a každý se změní, tak aby žil hlavně sám pro sebe spokojeně, když to ztratí, tak chápe, kde je jeho chyba. Hezká neurotická kamera. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem na tenhle film podívala jen kvůli tomu, že v něm hraje Milo. Zajímavý schizofrenní film, ve kterém si nejde nevšimnout vymakané kamery. Doporučuji na depkovatou náladu (já ji sice zrovna neměla, ale kdyby ano, tak prožitek by byl ještě určitě lepší). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama