Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už 800 let nad jednou vesničkou visí prokletí. A nyní, když velká korporace zničila místní svatyni, aby tu mohla postavit zábavní park, se ze záhrobí vracejí samurajové, aby se pomstili. Jen tak mimochodem jim v jejich cestě za masakrem stojí středoškoláci z Tokia, kteří jsou zde na školním výletě. (Zíza)

Recenze (3)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Takenaka je v první lize japonských komiků, a tímto filmem si ostudu neudělal. Solidní úroveň humoru bych okomentoval asi tak, že jsem se dost často slušně smál, a ani jednou, když přestřelil, jsem neměl pocit, že by byl jakkoli trapný. Kombinace naprosto úchylného humoru s poetickou a melancholickou legendou bylo ale asi trochu velké sousto a opravdu nešlo moc dohromady, proto hodnotím, jak hodnotím... ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Som borec ! A tiež každý , kto to dá do konca tak , ako ja !! Naivne som si myslel , že to bude niečo na ten štýl komédií , ktoré sú založené na kecoch a na humore , ktorý málokto pochopí , ale som sa luxusne ojebal , pretože to bola jedna z tých rozprávok , ktoré bežia na Nove zarovno s Herculesom a so Xenou ! Ja som to dokonca nepobral ani len ako recesiu a to je na tom to najhroznejšie ! Išlo tam totiž o to , že stará legenda spred 800 rokov ožila a zo záhrobia vyšli štyria kokotkovia so samurajskými mečíkmi a lukmi , a valia si to dedinou a masakrujú ( to som nadniesol ! ) miestnych , ktorí sa v zápätí menia na skackajúcich zombíkov . Potom sú tam ešte štyri neuveriteľne upišťané stredoškoláčky ... atd ... atd ..už sa mi nechce písať . Bola to neskutočná chujovina , ktorá sa bude ľúbiť všetkým , ktorí nenávidia sochokinga ! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jsou japonské horrorové snímky, které nakonec jsou i komediemi, kromě všeho ostatního (gore, krev, kouzla apod.), ale tohle je prostě čistá komedie, kde je horrorová prostě jen zápletka na rozjetí příběhu. Místy hrozně ukecaná, jindy zase přehnaně komická, k vlastní škodě. A největší chybou je, jak je již tradiční v poslední době, její délka. Ale najdou se i dobré okamžiky, a to jak v těch komických situacích (chlápci bourající pomník a chtějící vystavit megapomník), tak i v těch horrorových (mnohdy spojených se čtveřicí "obživlých" osmisetletých legend (občas jsem si i říkal, že je jich pro tu komedii škoda - když jeden z nich prorazil hlavou zeď, až ve mně hrklo)). V kombinaci obojího jsem si občas připadal jako při japonské verzi Jolly Jogera. Jen to prostě nějak moc nesedí dohromady a nedokáže to ukočírovat tu stopáž. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama