Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Seriál Ugly Americans má neskutočný potenciál, pretože sa u neho môže vyskytnúť prakticky akákoľvek postava (ale naozaj akákoľvek- napr. vznášajúci sa mozog). Tento zatiaľ nebol plne využitý (sranda nastáva väčšinou len pri zombiekoch), ale zato oceňujem štýl rozprávania a (spočiatku nesympatickú) animáciu, ktorej sa z času na čas podarí vystrúhať aj nejaký cool komixový záber. ()

Juick 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu jsem se dlouho vyhýbal, vzhledem k tomu, že je to animák a těch jsem byl poslední dobou přejeden. Ale už po prvním dílu mi bylo jasné, že to bude jízda. Dvě série jsem smlsnul jak malinu a musím říct, že sledovat Ugly Americans je parádní relax, kde můžete vypnout mozek a užívat si hromady nesmyslů, které se na vás valí z obrazovky. ()

Reklama

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokiaľ si chcete vymyť mozog sračkami z americkej žumpy, je tento seriál pre vás tým pravým potešením. Ja, pri všetkej svojej prízemnosti, som nedokázala jeho brilantný humor a vypilované originálne hlášky oceniť. Zrejme nechápem zmysel nadsázky aj keď taký Forest Gump, alebo Malý veľký muž , či Simpsonovci nadsázkou priamo sršia a považujem ich za celkom pozerateľné ba dokonca zábavné, čo sa Ugly Americans týka, asi ma všetok zmysel pre humor opustil. Neviem či to bude sračkami, chcankami, alebo všadeprítomnými penismi, ale mám pocit, že pri každej epizóde mi kleslo IQ minimálne o 5 bodov. Pokiaľ sa ešte niekto diví, prečo sú dnešné decká také debilné, doporučujem mu skuknúť aspoň jednu epizódu. Ten premárnený čas vám už síce nikto nevráti, ale možno pochopíte prečo populácia hlúpne. ()

Chrlič 

všechny recenze uživatele

Tak z tohodle seriálu brečím okamžitě po spuštění. V hnusné animaci zobrazený ne tak úplně normální svět, kde krev, sliz a stromovo semeno stříká na všechny strany, na každém druhém záběru je krom hlavních postav naprosto jiné monstrum a kde by se za slovník nestyděl žádný dlaždič. Přízemní a zbytečně násilnické? Kdeže. Neuvěřitelně hustá směs narážek, parodií a vtípků a docela i rozumný příběh v každé epizodě. Určitě bod za King Konga a samozřejmě za dračici Callii, jejíž démonské praktiky jsou prostě... démonské! ()

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Prvnotní nadšení propuklo a prvních 6 dílu jsem skoukl skoro i bez pauzy na dýchání. Pak už malinko opadlo, ale pořád je to kvalitka. Fórků, horrorových a různě fantaskně filmových odkazů vod jsou tu mraky a je občas tak těžké je všechny sledovat, že by pomohlo trochu zvolnit tempo..Navíc je škoda že se humor trochu moc zaměřuje na převracení všech žánrových klišé a slavných filmových scén, které pak po čase působí trochu stereotypně. O to víc pak vyniknou přirozeně vtipné a nepřevzaté postavy jako Randall a Leonard-ten vede. Ale pole působnosti mají autoří s takovou premisou světa skoro neomezené a doufám že první serií to ani zdaleka nekončí! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama