Reklama

Reklama

Denpateki na kanodžo

(seriál)
  • Japonsko Denpa teki na kanojo (více)

Epizody(2)

Obsahy(1)

Juuzawa Juu je delikvent ze střední školy, který pouze touží být sám. Jednoho dne vstoupí do jeho života Ochibana Ame a tvrdí mu, že se znali již v minulém životě. Nyní po něm chce, aby mu mohla sloužit jako jeho "rytíř". Juu rozhodně nechce mít nic s Ame společného, ale poté, co je jeho spolužačka brutálně zavražděna, přijme její pomoc, protože potřebuje najít vraha. (Jigvell)

(více)

Recenze (8)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám na střední školu, kdy v každé třídě někomu hráblo a v nejlepším případě pak krmil morčátka křídou a píchal ředitelku do prdele kružítkem. Kružítkem na tabuli. Dva, tři sérioví vrazi s těstovanimi místo mozku odstraňovali příliš aktivní spolužáky a my jsme chodili za klíny sester spolužáků a spolužaček. Jó, to byly časy, to jsme vedli život plný emocí a opravdových zážitků, až se nám každou chvíli spouštěly slzy a krváceli jsme z otevřených ran na duši. Teprve na vysokých školách a v zaměstnání jsme zcyničtěli tak, že Denpa Teki na Kanojo nám přijde býti vykonstruovanou lží, citovou pračkou, ždímačkou i sušičkou v jednom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Znám mnohem a mnohem lepší animované kousky. Tahle OVA rozdělená na dvě části je dosti průměrná, místy bych se nebál označit i nezáživná. Má sice jistý až mysteriózní /krimi nádech, zvláště pak ve své první polovině, kdy je ve vzduchu cítit i slušná atmosféra. Ač byl hlavní hrdina rváč a agresor – ani se mu nedivím, že se málem posral strachy – když se probudil a přímo před ksichtem uvidí šikmoočko s dlouhými černými vlasy přes obličej, která ho pronásleduje na každém kroku. Navíc si myslím, že si to zasloužilo mnohem lepší a propracovanější finále a více mrtvol… ()

Reklama

daGGos 

všechny recenze uživatele

Typický zástupce japonských středoškolských pošukaností plných patetických dialogů, nesmyslného jednání hlavních postav a podivných příběhových zvratů. Zrovna Denpi ale zachraňuje relativní krátkost a hlavně kvalitní vizuální stránka, která všem těm psychopatům dává možnost vyřádit se v pěkných a atmosférických lokacích. Neurazí, nenadchne. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Som zvedavá čo bude v druhom diele, keď obsah ktorý je tu napísaný patrí vlastne pre prvú epizódu. Aspoň nebudem mať pokazený moment prekvapenia ak tam teda dáky bude. Ale tá švacnutá Juuova spolužiačka (nebudem konkretizovať aby som nepokazila prekvapčo) bola vážne fajnová pripomínala mi Renu (ale tiež nenapíšem z kade lebo kto to videl hneď by pochopil). Okej druhá epizóda trošku slabšia ale posledných pár minút tak cca. 20 bola pecka takže slabšie 4*. Trošku viac krvi mohlo byť. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn záležitost, které se - a já za to děkuju všem bohům - podařilo celkem se ctí popasovat s hlavním anime morem v tomhle tisíciletí, aneb postavy jsou tu alespoň trošku zajímavé a nejsou jen generickou sbírkou připičusovatělých šablon. Jasně, pořád jsou tam některé postavy vystavěné na jediné charakterové vlastnosti, ale furt je to lepší, než v drtivé Většíne seriálové anime produkce. A samotný děj? První epizoda je hodně fajn, klasické prostředí střední školy je ozvláštněno poměrně drastickým motivem sériových vražd a byť atmosféru dost narušuje přemíra mačismu u hlavní postavy a poněkud pitomá linka s jeho sidekickovou spolužačkou z nižší třidy, ale výborně tu funguje od prvních scén budování napětí a pointa s krásně gradujícími emocemi je výborná. Druhá episoda je bohužel po většinu dílu slabší a zajímavost se začne dulit až v závěru příběhu, který svým celkem kvalitním finále dává alespoň trochu zapomenout předchozí nudě.... Já tady neudělal žádnej lacinej humor o chapadlech, co? Jde to se mnou z kopce. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama