Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Původně "pilot" následného seriálu podle bestselleru Arthura Haileyho. Hotel St. Gregory v San Francisku patří mezi nejlepší hotely na světě. Jeho majitelkou je paní Trentová (Bette Davis), která si zakládá na tom, aby se všichni hosté cítili spokojeně a bezpečně - bez ohledu na své společenské postavení. Tento cíl jí pomáhá realizovat ředitel hotelu Peter McDermott (James Brolin), energický, ale diskrétní muž, který má dokonalé pochopení pro často velmi originální rozmary a problémy svých hostů... (KIT.HL)

(více)

Recenze (2)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem přečetl jedním dechem a toto je film dle románu Arthura Haileye doporučuji deda :-) Divím se jenom , že tento román a film skoro nikdo nezná to všichni čumí na chytré a inteligentní seriály , co umřel Dietl tak scénáristi vymřeli kromě pana Stránského, na tv už nekoukám, jedu jen své poklady a mám jich dost deda :-) James Brolin je kouzelný a asistenka Connie Sellecca taky , všichni byli výborní včetně Pernella Robertse a Shirley Jonesové na ty se nedá zapomenout , film , který miluji ahoj deda honza:-) 24.3.2019 nevím zda bych vydržel 114x60 min dílů tohoto seriálu?:-)10.9.2019 už tento úvodní díl stojí za to:-) tento úvodní díl je perfektní a to mi stačí, nehodlám strávit u seriálu celý rok to už je omílání blbců aby čučeli na natahovanou slátaninu, knihu jsem přečetl za hodinu a to mi stačilo nk :-)1o.3.2o2o ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Knihy Arthura Hayleyho mám velmi ráda a mám všechny, které u nás vyšly. Filmově zpracované jsem viděla Letiště a Hotel. Oba snímky se povedly. V tomto pohodovém filmu situovaném do luxusního hotelu St. Gregory se současně odehrává několik dějových linií, které spojuje osoba příjemného a férového ředitele v podání fešáka Jamese Brolina. Romantické i dramatické příběhy týkající se hotelových hostů i zaměstnanců, odehrávající se v průběhu jednoho týdne jsou všechny v pohodě ukončeny. Je to velmi příjemný film, který ukazuje hotel ve kterém bych si také přála prožít dovolenou. Mohu snímek doporučit především ženám. ()

Reklama

Reklama