Reklama

Reklama

Controller

Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller / Akční / Romantický
Tchaj-wan, 2013, 8 min

Režie:

Saman Kesh

Scénář:

Saman Kesh, Danny Tseng

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Russ Davies

Hrají:

Luka Lu, Susan Hsu

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Krásně natočená akční martial arts rubačka se Sci-Fi prvky. Úžasná akce, solidní stylizace i zajímavá myšlenka a zároveň je to příběh o lásce. Přesně dle mého gusta. 8/10. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé dielko s originálnou myšlienkou a fantastickou štylizáciou, ktorá vopred spoľahlivo odradí všetkých divákov odsúdených na nepochopenie a opovrhovanie Samanovou tvorbou. 80% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Hudba napovedá... Vyzerá to ako počítačová hra, ale je to film o láske. A je to luxusné, ako všetko od Keshavarza. Bože, nech už ten človek natočí celovečerák!! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Chlapec jde zachránit svojí dívku, kterou unesla zlá společnost. Mladík má různé schopnosti, které využívá v soubojích např. zpomalení času, telekineze,... Samotné souboje nic moc, ale efekty docela ujdou. Ve videu prakticky vidíme jak pomlátí jednu kancelář a pár flashbacků, které jsou i v prequelu (I___U). 55% ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si,že by som niekedy videl Tchaj-wanský kraťas,bolo to vskutku zaujímavé dielo,ktoré údajne vzniklo za 3 hodiny. Ok, takže toto dievča môže ovládať všetko? Rád by som zdôraznil, že títo ľudia zachytil jednu osobu, ktorá môže kontrolovať všetko, napr ohýbať realitu, v podstate oni zachytili Asian Girl Ježiša.HOD:50%. online TU! ()

Reklama

Reklama