Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o životě na jedné střední škole, do které právě přestupuje šestnáctiletý Chance. Chance není jen tak obyčejný teenager. Líbí se mu víc muži než ženy a vůbec se tím netají. Je výstřední už jen díky svému chování a stylu oblékání. (Kamca_)

Recenze (6)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Film pôsobil absolútne nehodnoverne. Mal sa odohrávať "somehwere in Europe, somewhere in 80s" a to bolo presne tak, ako to nevyzeralo. V kombinácii s divným strihom a slabunkou kamerou film minimálne po technickej stránke plakal. Čo sa týka príbehu, neprekvapil ničím, no ani neurazil sladkým happy endom. Bavil som sa na nezmyselne divných prízvukoch, disharmónii a slabunkých emóciách. You know what someone should really invent? Portable phones. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Supr oddychový snímek. Je tam i pár vtipných scén. Sem tam se to neobejde bez trapných scén, což si myslím, že je docela škoda. Určitě jsem uvažovala i o vyšším hodnocení. 65%. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku snímku jsem měla docela obavy, aby se neodvíjel až příliš bláznivým stylem, ale nakonec jsem byla spokojena. Film se po nějaké době uklidnil a našel tu správnou, vyváženou rovinu mezi místy potrhlým humorem a mladistvou vážností. Tad Hilgenbrink je krásný kluk a když měl na sobě v závěru snímku make-up a černé linky, I was like 😍 The Curiosity of Chance je ideálním filmem pro ty, kdo mají náladu na nějaký odlehčený, úsměvný film s gay tématikou, který neskončí tragicky, ani smutně, ani Vás nenechá emocionálně v hajzlu :) "Jednoho dne se budeš muset lidem postavit. Lidem jako je Brad, tvůj otec a jednou možná i sám sobě.", "Pokaždé, když se na mě podíváš, tak vidím, že doufáš, abych byl někdo jiný, kdokoliv jiný." ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Já si vždycky vzpomenu na ten tanec v okně. :D Což v podstatě mluví za vše. Bylo to milé, vtipné a svižné, hlavní hrdina byl prima (i když jsem si na něj zvykala téměř polovinu filmu) a když tak nad tím přemýšlím, málokterý film má tak pozitivní energii, která se přenese na diváka. I tak to bohužel na víc není. Zážitek ovšem nezapomenutelný. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bylo zvláštní vidět Tada Hilgebrinka v naprosto opačné roli, než jakou ztvárnil o rok dříve coby Stifler junior Na táboře, nicméně role výstředního Chance mu celkem sedla (jako cylindr na hlavu). "Chancova zvědavost" nenabízí nijak originální příběh a děj neobsahuje vyložené žádné dechberoucí zvraty - spíše se veze na vlně klišé filmů o teenagerech. Osobně jsem měl největší problém s některými herci a jejich "výkony"- to se týkalo zejména Bretta Chukermana (Levi) a Pietera Van Nieuwenhuyze (Hank). Poněkud kuriózní postavičkou byla paní Smelker (či Smeller?), zároveň jsem si docela oblíbil i sestru hlavního hrdiny (a. k. a. "Little Miss Netherlands"). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama