Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meg Gallowayová je pilotkou v malom mestečku na Aljaške. Zistí, že otec, o ktorom si myslela, že ju opustil, keď bola malá, sa stal vlastne obeťou vraždy. Nate Burke, šéf polície v meste, prišiel práve z Baltimoru a napriek tomu, že musí čeliť vlastným problémom, spolupracuje s Meg. Zamilujú sa do seba, ale zároveň musia nájsť vraha, ktorý je ešte stále na slobode... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

deedulka 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení filmu Polární záře od spisovatelky Nory Roberts se tentokrát povedlo na jedničku. LeAnn Rimes jako sympatická pilotka v malém městečku a neuvěřitelně sexy Eddie Cibrian jako nový šerif z velkého města. Mezi dvojicí to jiskří už od začátku a když se k tomu přidá i napínavá zápletka v podobě pátrání po vrahovi jejího otce, krásná příroda a vtipné momenty, nejde se od filmu odtrhnout. Skvělý film na poklidné víkendové odpoledne, nudit se rozhodně nebudete. Hodnocení 4 z 5. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Mě to nepřišlo až tak špatný, jak napovídá hodnocení. LeAnn byla sympatická a dobře se na ní koukalo a Eddie zase slušně hrál. Scénář byl jednoduchej, ale nebyl to zase nějakej odpad bez příběhu. Neříkám, že to bylo něco extra, ale hlavně díky LeAnn se na to dalo dívat a to by se mělo ocenit. 55% ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh v zimě kde nechyběla strašně rychlá láska mezi dvojici, příjezd do krásného prostředí přinesl vyšetřování a nečekané okamžiky ale nepředvedl nic velkolepého nebo něco co by v paměti mělo uvíznout jednou stačí. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně zatím nejlepší Nora Roberts, co jsem viděl. Ústřední dvojice příjemná a docela dobře zahraná. Stejně jako u ostatních Nor Roberts mám problém s velkých množstvím postav, ale tady se to dalo ještě přežít. Na celém filmu je nejlepší scéna se CGI medvědem a pejskem, jak se hádají :-) Pokud se na tento film koukám jako na televizní romantickou kriminálku, tak je to hezké a neuráží. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Když se spisovatelka románů pro ženy pustí do detektivky. Tedy námět tuctový, ale při troše snahy by se z toho dalo něco vytáhnout, konec konců nemusí jít o kdovíjak promyšlenou zápletku, hlavně když jsou zajímavý postavy a dialogy. A toho se tu třeskutě nedostává, dialogy přímo hrozný, emocionální reakce postav na dění šílený a jediný vyvrcholení bylo už v základním táboře... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama