Reklama

Reklama

Kluk mojí holky

  • USA My Girlfriend's Boyfriend (více)
Trailer

Jesse je moderní, inteligentní žena, která stále ještě hledá toho pravého ... dokud nenarazí na Ethana, spisovatele na pokraji zoufalství z toho, že mu vydavatel vrátil další román. Jesse setkání nabízí více, než jen možnost podnítit v Ethanovi znovu ambice a inspiraci, ale také to v jejím životě otevírá novou, romantickou kapitolu. Má to však jeden háček.... Chvíli poté, co si Jesse našla skvělého přítele, potkává pana dokonalého - Troye, sebevědomého a úspěšného pracovníka v reklamě, s nímž je téměř každý okamžik příjemný a romantický. Jesse neví, co si v této situaci počít, potýká se s totálním milostným paradoxem: co má dělat dívka, když poté, co našla výborného přítele, potká dokonalého?
Nakonec však to, co Jesse zjistí o lásce, odpovídá tomu, co diváci naleznou v příběhu samotném: věci nejsou vždy tak, jak se zdají. Film Kluk mojí holky je klasická love story obrácená vzhůru nohama, romantická komedie, která mísí srdečnou upřímnost s neotřelým vyprávěním a několika velkými překvapeními. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky mě navnadily na hravou, nezávisle se tvářící podívanou, která se bohužel už po několika minutách propadla do klasické romantické omáčky, sice příjemné, ale nenápadité. Jediným světlým okamžikem v průběhu filmu byly humorné scénky s T. Lenkem, zábavné a vtipné. Ale především, když jsem přežil ten naprosto průměrný průběh, byl jsem odměněn zde naprosto nečekaně promyšleným a silným rozuzlením, díky kterému beru tento snímek jako na ČSFD/IMDb silně podhodnocený, který by si zasloužil dotýkat se alespoň hranice 70%. Velká škoda, že se scenáře nechytl vyšší rozpočet, protože by si kvalitnější řemeslnou práci určitě zasloužil. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nevěrohodný a naivní příběh. Dneska jsem měla náladu na romantický filmy, ale tenhle na mě nějak moc nezapůsobil. Celou dobu to na mě působilo hrozně křečovitě. Alyssu Milano mám ráda, ale víc se mi líbila v romantice Neděle u Tiffanyho. Tady v tomto případě to postrádalo jiskru. Dost jsem se nudila. Herci se k sobě taky moc nehodili. Dávám jen 40%. ()

Reklama

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Pekný, sympaticky romantický a zamilovaný film. Alyssa Milano....fakt ju milujem. Je nádherná a jej herecký výkon bol vynikajúci. Doslova som ju hltal očami. Celková zápletka filmu a "poněkud" americké spracovanie trochu odrádza. Ale je to veľmi príjemný snímok ktorý neurazí, príjemne nadchne a romantické duše uspokojivo naplní. Moje hodnotenie dosť ovplyvnila Alyssa, ale tak to už býva. Keď niekoho milujete, kadečo mu odpustíte. 80% ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Dost originální a velmi jemná romantická komedie. Líbila si mi právě svým vláčným příběhem a neagresivním podáním. Možná se to někomu může jevit jako nudné, nebo příliš odhadnutelné, ale já jsem se tolik zabývala hlavní pointou příběhu, že jsem zapomněla že je tu jedna věc která hlavní postavu Jesse trápí a se kterou se nemohla Ethanovi dlouho svěřit. Někteří uživatelé píšou že je to pitomost, že by neměla problém toto mu říct. Ale já si naopak umím velmi živě představit jaké to muselo být pro Jesse asi těžké, zvlášť po rozvodu. Konec mě naprosto překvapil, a velmi potěšil, protože jsem si říkala, že jinak nám to Jesse ukazuje jako nemorálního člověka. Nebyla to sice romantická komedie přímo k popukání, ale byli tam milá, úsměvná místa. Celkem povedené. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naprosto uchvátil..Nejen svým příběhem, který byl naprosto realistický a stává se to - něco co člověk může opravdu zažít a s tím se tudíž i lépe ztotožňuje - tak také vtipnými hláškami a to nemusí být nic světoborného stačí absolutní maličkosti toho si na filmech nejraději všímám a tady jich bylo hodně.A jelikož znám celou biografii hlavní herečky Alyssy Milano a mám ji opravdu moc ráda tak se dá říct, že je to tak trošku o ní a tím je ten film pro mě cennější než kterýkoliv jiný. Herecké výkony?Co k tomu říct?Role Ethana se Christopher Gorham zhostil se vší parádou co k tomu patří. Postava Troye byla scénáristy dobře vyřešena ale docela mě zmátli ze začátku jsem nevěděla proč to tak je ale když jsem se nad tím příběhem zamyslela tak to dávalo smysl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama