Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Piotr vede dobrý a stabilní život. Má pěknou a výrazně mladší přítelkyni Hanku. Svou práci miluje a je v ní uznávaný. Nečekaně se v jeho životě objevuje již dospělý syn Kamil, se kterým se dlouho neviděl. Kamil bydlí pouze s matkou a má s otcem příšerný vztah. Na konci pak nečekaně pomocnou ruku svému otci podává právě Kamil. Pomáhá mu v boji proti jeho démonům a vrátit se k normálnímu životu (do práce v psychiatrické léčebně). (3Kino Fest)

(více)

Recenze (4)

marvan 

všechny recenze uživatele

Režisérka se před projekcí filmu omlouvala, že jeho první půlka je pomalá, ale prý v té druhé se všechno zlepší. Kupodivu mě bavila právě ta první půlka, kdy se takříkajíc rozdávaly karty. Druhá půlka nečekaně upozadila doposud rozvíjené motivy a spolehla se na vršení schematických situací, bez výraznější souvztažnosti k předchozímu. Problém je dle mého v neschopnosti autorky skloubit požadavky filmového vyprávění s reálným předobrazem příběhu, z něhož film vycházel. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Prvých 20-30minút výborných, náhle, z ničoho nič, absolútne autorské obludárium. Nevyjasnené motívy, nedotiahnuté línie (syn, úplne zbytočné scény syn-milenka), A.Geislerová (milenka) len tak prilepená do príbehu, nech je "zaujímavejší", navyše trápne okopírované preisnerovské hudobné motívy. Neverím a nerozumiem, Kinga Debska. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi líbil začátek kdy se stotožňujete s hlavním hrdinou, procházka s ním po klinice a nějaká přirozenost jeho života mě hrozně bavila,jeho pád na dno byl ještě zajímavější ale hrozně uměle převyprávěn. a návrat mi zničil příjemné mrazení z toho kam se dá spadnout. ()

pierre9 

všechny recenze uživatele

Poľské filmy ma ešte nikdy nesklamali a napriek veľmi nízkemu hodnoteniu tu na CSFD to platí aj o Hel. Silný príbeh s charizmatickými hercami, A. Geislerová bola už len takým bonusom. (Artfilm Fest 2010) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama