Reklama

Reklama

Looney Tunes: To nejlepší z kohoutka Uličníka - 1.čast

(video kompilace)
  • USA Looney Tunes: Best of Road Runner 1
USA, 2005, 100 min

Obsahy(1)

Toto jsou zásadní životní pravdy. Slunce vychází a zapadá. Chleba vždy padne namazanou stranou na zem. Fronty u ostatních pokladen postupují vždy rychleji, než ta, ve které stojíte vy. A Vilda E. Kojot nikdy nechytí kohoutka Uličníka. Zlatá kolekce zachycuje v této nesestříhané verzi kohoutka Uličníka a jeho kamarády ve spoustě bláznivých situací. Nikdy nevíte, co Vilda E. Kojot zkusí příště. Co ale víte, že to zkusí určitě. Možná použije obrovský prak, instantní balvan (stačí přidat vodu), semena tornáda nebo jiná, zcela nevěřitelná Acme udělátka. Honička začíná. A bude to velká legrace. Bíp bíp! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Moji nejoblíbenější Looney Tunes animáci (tedy hlavně Kojot, co si budeme povídat) na jednom DVD dlouhém 100 minut? Jsem v nebi!" Tak nějak jsem tedy reagoval, když se mi dostala tahle krabička plastovka do rukou. Škoda, že má několik drobných vad: 1) "Pták uličník" se v ní jmenuje "Kohoutek Uličník" (a párkrát i Kukačka stepní); 2) Mezi groteskami je i několik kraťasů, v nichž ani Kojot ani Uličník nevystupují (Proč? Bůhví...); 3) Na obalu se sice píše 1. část, ale vzhledem k tomu, že disk pochází z roku 2004 a 2. část k nám dosud nedorazila, si mohli páni distributoři číslovku nejspíše odpustit. Tolik k výtkám. Jinak chválím zajímavé a hlavně otitulkované bonusy. Pět hvězd je jasných.__P.S. Willy toho zmetka jednou určitě dostane. Vím to! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Chudák kojot, já mu vždycky tak strašně držím palce, ale on toho zatracenýho Uličníka stejně nikdy nedostane. Jestliže jste někdy obdivovali genialitu a beprostřednost Looney Tunes, pak se mnou jistě souhlasíte, že tato povedená dvojka je to nejzábavnější, nejakčnější a někdy i nejsmutnější z tvorby Warner Bros. Kojot Vilda neustále vymýšlí ty nejrafinovanější a nejkrutější pasti, a i když to vždy končí stejně, zábava je královská a nekončící. Pamatuji si, jak jednou na ptáka Uličníka už slítával ohromný balvan, a když se pak obrátil a dopadl na radujícího se kojota, tak už jsem to nevydržel a vzteky vypl televizi. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako nevyznavač těchto dvou "hrdinů" tady půjdu proti všem, ale nápaditost kojotích pastí se s počtem dílů stále snižuje a i těch pár příběhů/krát x scén v každém stačí, aby nezaujatý divák zjistil, že je to pořád dokolečka. Navíc mě sportovně štve, že Vilda je pokaždé absolutně bez šance, a pro přemýšlivější děti musí být tristní to stále porušování logiky a fyziky. A všechny ty příběhy jiných animáků na disku nestojí za zlámanou grešli. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Není to kohout, je to zemní kukačka, vy hovada! A není to uličník, prostě jenom běhá. Pořád běhá. Velká škoda, že kojot Vilda to prostě nedává. Aspoň jednou by tu uběhanou svini mohl polapit a udělat s ní krátký proces. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka, absolutně dokonalá záležitost. I ty grotesky, neobsahující Vildu a kohouta v poslední třičtvrtě hodině byly perfektní (ačkoliv samozřejmě slabší) a být to celé jen o těch dvou, bylo by to samozřejmě lepší, jenomže i v té druhé části si prostě všechno perfektně sedlo, nejspíš jsem musel být dobře naladěn. I kdybych ale nebyl, těch pět hvězd by tentokrát bylo jasných i tak. Kojot Vilda a pták uličník jou totiž rozhodně tou nejlepší dvojicí z Looney Tunes. A taky tou nejzábavnější. 100%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Některé scénky s kohoutem se docela povedly, ale celkově na tom podle mě není možné postavit celý film trvající hodinu a čtyřicet minut! ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

moj oblubenec Kojot Wilda a spolu s Bugs Bunnym najviac nenavideny Road Runner. Po 15 minut uz som zvieral vankuse v rukach a predstavoval si ako trham perie a pri kazdom Beep Beep so mnou sklblo. Urcite najvydarenejsia dvojica z Looney Tunes. Avsak hodnotenie znacne upadlo so zaverom kde sa z cista jasna na mna vyrutili turbo trapne pseudo-animaky. Road Runner za 4* zvysok odpad! ()

J.Trinity 

všechny recenze uživatele

Kojot a pták Uličník byly naprosto bezchybní, ale ty grotesky, které běžely poslední půlhodinu, tak ty už nějaké ty mouchy měly. ()

Reklama

Reklama