Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělá Jenny Nelson pomáhá svému otci v podnikání vystupováním jako mořská panna. Jednoho dne ji ovšem omylem 'uloví' Bruce Templeton. Později Jenny zjistí, že je ředitelem výzkumné vesmírné stanice, kde právě začala pracovat jako průvodčí. Jenny je na rozpacích, Templeton je jí okouzlen a nabídne jí práci na své biografii. Ve skutečnosti mu jde o získání její přízně. Problém nastává, když ji šéf ochranky vesmírné stanice označí za sovětskou špionku, která chce ukrást informace o novém projektu. (fleurette)

(více)

Recenze (5)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Bruce Templeton (Rod Taylor), nápaditý vynálezce vesmírných zlepšováků a starý mládenec se zamiluje do atraktivní Jennifer (Doris Day). Poté, co tato upadne v podezření kvůli proruské špionáži, přibude ještě mnohem více problémů a lapálií do jeho, předtím tak klidného, života... Stále svěží sci-fi komedie, typická pro šedesátá léta, ve které se celkem povedeně snoubí romantická stránka s tou komediální, čemuž napomáhají přesvědčivé herecké výkony obou hlavních protagonistů. ()

Alf 

všechny recenze uživatele

příjemné, plné humorných nápadů, kterým ale vždy něco chybí, aby byly nezapomenutelné.... ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Skvělé gagy a velmi srandovní scény. U některých jsem se až uválel smíchy. Pohodová podívaná ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrně bláznivá a průměrně zdařilá komedie. Doris Dayová randí s vynálezcem (nesympatický Rod Taylor, muž bez krku), ulpí na ní podezření, že pracuje pro ruskou špionáž - snad i proto, že má psa jménem Vladimír - a že chce uloupit jakýsi chemický vzorec či co. Je to jedna z těch komedií, které měly ve zvyku poněkud otravně podtrhávat komiku scén zvukovými efekty. Musím ale uznat, že v několika scénách to dělá docela vynalézavě. Třeba když se Doris a Dom DeLuise snaží vyprostit z odpadkového koše, v němž uvízli nohama, předchází tomu virbl, jako v očekávání náročného artistického čísla nebo když DeLuise šmejdí po bytě svého zaměstnavatele, hudba snaživě paroduje bondovky. ;-) Ze všeho nejvíc mi Loď se skleněným dnem připomíná podobně chaotickou komedii Kočičko, kočičko, miluji tě. Má to něco do sebe, ale za střízliva to není ono. 50% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš ztřeštené a dementné (hlavne postavy Crippsa a Prittera), ale malo to aj svetlé chvíľky. Len sa mi potvrdilo, že to najslabšie, čo Doris natočila, boli filmy, kde bol jej partnerom Rod Taylor. 50% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama