Reklama

Reklama

Rukojmí

(neoficiální název)
  • USA Hostage: A Love Story

Obsahy(1)

Morbídny príbeh lásky zlodeja a jeho "celoživotnej" rukojemníčky. (tibenskym)

Recenze (31)

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas bych rozdělil na dva kratší... První s názvem "Hostage: A Love Story" zahrnující úvodní dvě a půl minuty, druhý s názvem "Hostage: The Last Shot" zahrnující zbývající dvě... Hodnocení: Hostage jednička je geniální dílko plné dospěláckého humoru a nemůžu jinak než za 5*. Bohužel sequel selhává, pouze kopíruje originál a předvídatelný a poněkud trapný závěr sráží hodnocení na pouhé 2*. Celkově to pomocí váženého průměru a zaokrouhlení vychází na... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dostaň to zasraný dítě z její zasraný vagíny nebo tu zasranou štětku střelím do její zasraný hlavy!" Pětiminutový příběh, napěchovaný padesátiletou láskou mezi mužem, ženou a nabitou pistolí byl dostatečně absurdní na to, aby mne rozesmál a zároveň uspokojil mé škodolibé choutky. Mňam. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Upřímně, existuje jen málo krátkometrážních filmů, které by mě dokázaly zaujmout na více než na dvě hvězdy, ale Zacharymu a jeho rukojmí se to povedlo - i když až na podruhé.;-) Asi největší pozitivum tohoto pětiminutového snímku tkví v jeho střelenosti (není v něm nouze o absurdní dialogy, komické scénky a cca. každých 10 vteřin zazní slovíčko "fu*k"), co se negativ týče, nesedí mi urychlená "stárnoucí" část a závěr. Ten sice není špatný, ale jelikož ho čekáte, vyzní finální "hups" lehce do ztracena, což je škoda. Sečteno podtrženo, za mě 4*. P.S.: Fanouškům Zacharyho Quinta, pejsků a důchodců (XD) doporučuji zhlédnout třináctiminutový filmeček "Dog Eat Dog" (*****), který je nejen neskutečně roztomilý, ale zároveň vtipný, nápaditý a geniálně zahraný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" a jeho další tvary zaznělo z úst postavy Zacharyho Quinta 27krát a od Roberty Valderramové 3krát, což představuje v průměru rekordních 6 nadávek na minutu. (Ficik)

Reklama

Reklama