Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice kamarádů Carly, Sam a Freddie, kteří společně natáčí webovou komediální show iCarly dostávají pozvánku na udílení cen iWeb, jež je udělována nejlepším webovým pořadům napříč celým světem. Show iCarly je nominovaná v kategorii nejlepší komedie a slavnostní večer udílení cen se koná v japonském hlavním městě Tokiu. Avšak Marissa, přehnaně starostlivá matka Freddieho, odmítá svého jediného syna pustit takhle daleko. Carlyin bratr Spencer tedy dohodne výměnu tří letenek první třídy za pět letenek a s trojicí hlavních hrdinů odlétají do Tokia i Freddieho matka a Carlyin bratr. Po poněkud problematickém letu v nákladním prostoru letadla, v němž jsou přepravovány vačice do Koreje, se hlavní hrdinové ocitají v Tokiu, kde se ubytují v hotelu. Zde se seznámí s japonskou uměleckou dvojicí Kyôko a Yûki, která je stejně jako iCarly se svým webovým pořadem nominována na nejlepší komediální show. A právě tato japonská dvojice způsobí hlavním hrdinům nejeden problém a ti si tak budou muset projít mnoha útrapami, na jejichž konci může čekat sladké vítězství stejně jako diskvalifikace v boji o ocenění. (freddy)

(více)

Recenze (3)

Devils_PIMP 

všechny recenze uživatele

Tak oproti serialu byl tento film proste propadak, ujecenost serialu se stala ujeccenejsi ve filmu, totalni pritazeni za vlasy skalpovalo i holohlave a nude utloukla i nesmrtelne. Ne tohle se nepovedlo. Hvezdicku to ma za jako vzdy skveleho pana bratra. /sledovano v nemeckem jazyce ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Předně je potřeba říci, že tohle se nevysílalo jako film, ale jako speciál rozdělený do třech zhruba 22minutových dílů. A nyní už k samotnému speciálu. Tohle přesně byl seriál iCarly tak, jak ho známe, akorát okořeněný tím, že jeho většina se odehrávala v Japonsku a nikoliv v prostředí, které pravidelný divák seriálu iCarly tak důvěrně zná. Ale to je jen ku prospěchu, protože nejen, že divák pozoruje tři hlavní hrdiny v nezvyklém prostředí, oni se totiž s nimi do Japonska vydaly i dvě vedlejší postavy, které patří k tomu nejvtipnějšímu, co seriál nabízí, totiž Carlyin bratr Spencer a Freddieho matka Marissa. A díky tomu vzniká úžasný sled vtipných a ještě vtipnějších scén, jako je problém jazykové bariéry, vyskakování z letadla nad Tokiem nebo jízda pěti lidí a řidiče v těsném taxíku projektovaném především pro Japonce. Zkrátka já jakožto pravidlený divák iCarly jsem byl s tím speciálem naprosto spokojen a nemám důvod ho jakkoliv shazovat nebo odepisovat. A konec tomu už jen dodal tu sladkou třešničku na závěr. Jedno mínus ale u mě tenhle speciál má za předvídatelný děj, plány japonské dvojice soupeřící s iCarly o cenu iWeb jsem odhalil hned jakmile přinesli hlavním hrdinům dárkový koš. Za tuto předvídatelnost tedy jednu hvězdu strhávám, ale pořád jsou to solidní čtyři hvězdy. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama