Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o několika velmi odlišných postavách, třech mužích a hoře. Dramatický a dech beroucí dokument sledující tři z nejlepších skialpinistů a jejich pokus realizovat na Mount St. Elias nejdelší lyžařský sjezd na světě. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě paráda. kdybych bydlel někde na aljašce tak bych se vždycky šel zdola podívat na tu horu. Místo procházky se psem kolem parku, bych se šel každé ráno nebo odpoledne podívat na tu fakt nádhernou horu. Možná je to tím, že strašně rád chodím po horách. Někdy bych se chtěl na tu horu přijet podívat vlastníma očima. Ta příroda, napětí, úplně všechno bylo doopravdy geniální. 100% ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Úchvatné záběry, zvlášť pokud máte možnost to shlédnout ve FullHD. Lidé horama nedotčení nepochopí... ()

Reklama

Fary 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to něco úžasného v nádherné krajině, na druhou stranu je to obrovská lidská nezodpovědnost, při které je člověk ochotný ohrozit nejen svůj život, ale i život dalších lidí jen proto, aby zažil něco, co ho posune někam, odkud není cesty zpět a bude muset hledat další a větší riziko... ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Ja strasne po Aljasce touzim, o tom tedy opravdu zadna, ale zatim to tak nejak nevyslo.. Ale az pojedu, tak to bude stesti prevelike a ja tam budu chtit zustat a Klenot bude obracet oci v sloup a domlouvat mi ze takhle to tedy fakt nejde a kdyz budeme odjizdet tak budu desne brecet a Klenot zas bude obracet oci v sloup a rikat at nebrecim, ze se tam jiste podivame jeste jednou. Ale ja, JA vim sve. Jak jednou prijdete do hor a VITE a CITITE, tak uz nechcete zpet. I kdyz je tam zima. I kdyz to obcas fyzicky strasne boli. Proste nechcete zpet. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama