Reklama

Reklama

LSD: Love, Sex Aur Dhokha

  • Indie लव सेक्स और धोखा
všechny plakáty

Obsahy(1)

Snímek se skládá ze tří dílčích příběhů, které se v několika místech proplétají a které všechny zahrnují témata obsažená v názvu, přičemž jedno vždy převažuje - poprvé je to tedy láska, podruhé sex a potřetí zrada. První příběh vypráví o mladém studentovi filmařiny, jenž chová obdiv ke klasické bollywoodské škole a sám se pokouší takový film natočit. Jako hlavní hrdinku obsadí dceru místního zbohatlíka a zamiluje se do ní. Ač její rodina tomuto vztahu nepřeje, romanticky založený mladík je přesvědčený, že mu podaří ji získat na svou stranu. V druhém příběhu zase sledujeme pokus zadluženého podvodníka svést mladou pokladní v malém supermarketu. Ovšem před objektivem bezpečností kamery a s cílem výhodně prodat nahrávku televizi. Třetí příběh zachycuje pokus o pomstu slizkému popovému zpěvákovi, který má být s podporou televizních redaktorů nahnán k tomu, aby před skrytou kamerou vyžadoval od atraktivní dívky sex jako odměnu za nastartování její kariéry. (Niktorius)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Za Love, Sex Aur Dokha rozhodně stojí dobrý nápad, ale bohužel převažuje režisérova snaha "nastavit zrcadlo" současné mediální společnosti nad snahou glosovat a ironicky převracet zažité postupy v mainstreamové kinematografii, což mu jde daleko lépe. Film s experimentálním lookem, tak naráží nejen na neujasněnost své obrazové a inscenační stylistiky, ale kupodivu se zároveň čím dál víc rozpouští v obyčejnosti. Více zde: http://bollybaz.blogspot.com/2010/04/love-sex-aur-dhokha-vztahovy-blair.html ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Přelomový asi ne, ale za vidění stojí. Pořád jsem musela myslet na Amores perros, takže srovnání s mexickými filmy docela sedí. Nejvíc mě asi zasáhnul prostřední příběh. Člověk v těžkostech bojuje s tím, zda překročit meze slušnosti, zábrany definitivně zlomí, když vyhlídnutou oběť zasáhne osobní tragédie. No, fuj. ()

Reklama

Reklama