Reklama

Reklama

One Minute Fly

Krátkometrážní / Animovaný
Německo, 2008, 4 min

Obsahy(1)

Krátký příběh mouchy, která je na světě pouhou minutu. Naštěstí se jí do ruky dostane dokument, který obsahuje dlouhý seznam životních úkolů, který se pokusí splnit před svou smrtí. Zvládne to? (ČSFD)

Recenze (67)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nejlépe se to dá popsat jako kraťas bez ambicí. Animace, ač koukatelná, postrádá jakoukoli uměleckou formu. Pointa příběhu nechybí, zároveň však s divákem netrhne. Vtip snímeček nepostrádá, dokázal bych si ale představit (a to i na úkor trochy humoru) důmyslněji poskládán seznam věcí a jeho plnění. Moucha se snažila, ale za tu minutu u mě holt stihla jen hvězdičky tři. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednominutová moucha má na startu do života jednu velkou výhodu - umí rychle číst. Díky tomu svižně přelouskne seznam úkolů, rozkmitá křidélka a zběsile začíná odškrtávat jednotlivé položky. Stihne však splnit všechny úkoly tak, aby jejích jedinečných 60 sekund života mělo smysl? Je to jedno, protože tohle je nářez natočený se skutečným nadhledem. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Zde se nedá mluvit o nějaké té kvalitní animační práci, ale o zajímavém příběhu, který se opravdu povedl. Šak jen si to představte vědět, že máte přesně daný čas k tomu, abyste si aspoň trošku užili života :o). Naše moucha to měla se vším všudy, včetně opití se, a rozmnožení se, co byste chtěli v jedné minutě prožít lepšího? :o) Akorát nesouhlasím s tím "see stars" páč, to by pak ta moucha přece viděla celá tisíciletí, což je blbost přece... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná podívaná, kdy jsem ke konci už nestíhala sledovat, co všecko si odškrtnul ten pan jednominutová moucha. Teda ale kdyby mě šlo takhle rychle splnit všechno z "To do list before I die"..... no teeeda... to by se jednoho dne i hodilo. Skvělá jednoduchá srandička s kapkou až moc šťastným koncem, ale já to tomu mušákovi odpustím. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Moucha minutovka je dalším z mnoha běžných animovaných kraťasů jen pro obveselení, tak proč zveličovat její kvalitu vyšší známkou? Pobaví to jo, ale za chvíli zapadne v davu jako většina ostatních. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama