Reklama

Reklama

Comedown

Trailer

Obsahy(1)

Šestica priateľov sa nechá "podplatiť" drogami a pár librami, aby na streche opusteného a schátraného londýnskeho vežiaku zapojili vysielanie pirátskej rádiostanice s tanečnou muzikou. Avšak len čo sa usadia, zisťujú, že okrem holubov a krýs má prázdna budova ešte jedného obyvateľa - psychopatického maniaka, ktorý svoj lov na nich práve zahájil... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku dosť otravný urban horor; tá nesympatická britská gangsta mládež, ktorá sa správa ako nafetované opice v zoo, ma už začína srať. V tomto prípade sa partička retardov rozhodne vlámať do opusteného paneláku, kde chcú zapojiť pirátsku anténu a urobiť si párty. Po tom, ako sa však niektorí z nich stratia a niektorí sú zabití, pochopia aj ostatné duté hlavy, že nie sú jediní, kto sa tu pohybuje a že si ich odchytáva miestny psychopat. Tomu som samozrejme držal palce, predsa len; čím menej ich bolo, tým sa film stával pozerateľnejším, až sa postupne rozbehol na celkom pekný slasher. Takže aj keď to na jednej strane nemalo bohvieakú atmosféru, ani sympatické postavy či dobrý scenár, na druhej strane to bolo pekne natočené, vraždy boli väčšinou zaujímavé a potešilo pár exploitačných momentov a drsný killer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Slabý horor kterýmu jsem tak nějak věřil. Britské špinavé ulice spolu s dětma ulice. Lákalo mě to protože Britové tohle umí. Ale asi po půlhodině jsem měl co dělat abych neusnul, protože tohle je otřepaná nuda o tom jak rádoby drsňáci jdou do budovy a někdo je tak vraždí. Celý ej to levný a celkově zbytečný, vražd je málo a nejsou moc krvavé, herci nehrají spíše jen odříkají text. Na vraha zapomenete během pár sekund. Zbytečný film. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupinka teenagerov sa vyberie oslavovať menšiu drogovú párty do starého rozpadnutého baráku, ale to ešte netušia, že tam na nich číha vraždiaci bezdomovec. Takže sa jedná o štandardný slasher odohrávajúci sa v atmosferickom prostredí, akurát že v tomto prípade to ťahajú nadol postavy. To ich neustále prekrikovanie a fuckovanie mi poriadne žralo nervy, a aj keď to nie je v britských filmoch ničím výnimočným, musel som si na to nejakú dobu zvykať. V prvej polovici sa navyše nedialo absolútne nič, takže to bola otrava, prvá vražda totiž prišla až okolo 45. minúty. Ku koncu to už bol klasický boj o život, takže sa to dalo zvládnuť (nakrútené je to slušne, aj keď gore nie je veľmi výrazné). U mňa priemerný horor, čakal som totiž atmosferický a napínavý zážitok v štýle minuloročnej britskej pecky Citadel, ale tej to žiaľ nesiaha ani po členky. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Slasher může fungovat v podstatě ve dvou případech: a) má sympatické kladné hrdiny, kterým divák může fandit, bát se o ně, nebo b) má charismatického záporáka. Úplně nejlepší samozřejmě je, když se oba dva tyto žádoucí předpoklady sejdou v jednom filmu. No ... a ti bystřejší už jistě pochopili, proč zrovna tímto "teoretickým" úvodem začínám zrovna komentář k filmu Comedown. Ano, Comedown je tím případem slasheru, který nemá ani sympatické postavy, ani příliš zajímavého zabijáka. A to je pak veškerá další snaha marná. Řemeslně je film celkem slušný a stísněné prostory zašlého, neobydleného paneláku v teoretické rovině taky fungují, ale ti kladní hrdinové, kteří si sem odskočili ze sociálního dramatu o alarmujícím stavu britských teenagerů, to je fakt síla. Těm se fandit nedá. Film je kolem a kolem v podstatě průměr, kterému bych mohl dát i tři hvězdy (druhá polovina už je celkem fun). Ale nedám, protože mám tři hvězdičky nastavené jako "pochvalné hodnocení" - a upřímně si nemyslím, že Comedown si pochvalu zaslouží. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani Průser ani Zázrak! Ve filmu sice není nic originální, nic vynikající, nic nového a uvidíte to, co jste viděli už 1000x, ale mě tohle téma Baví, rád zkouknu Slasher, který není natočen amatérsky, tenhle je natočen Zručně! Atmosféru má slušnou, trošku ji kazí Hlavní postavy, jelikož k žádné si zde nenajdete sympatie a holky pěkné zde taky nejsou,ale fanouškům slasherům to doporučit klidně mohu! 60% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama