Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No udělat z klasického Cube modelu v podstatě čistou konverzačku se nakonec neukázalo být špatným nápadem. Ono sice pointu odhadnete poměrně brzo a i ty charaktery jsou jako prefabrikáty z továrny, ale ono to kupodivu celou dobu nenudí a jede to docela slušně. Což je v případě, kdy se ve filmu zase až tak moc neděje a celé to stojí jen na postavách a dialozích, docela co říct. Originální to není, ono je to vlastně až příliš prosté a jednoduché, ale i takové věci mohou fungovat. Třeba proto, že u toho můžete dávat hodně prostoru vlastním myšlenkám coby kdyby a spekulacím, což činí čistě průměrný film ještě trošku zajímavějším. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ja by som to tak biedne ( 18% keď píšem tento komentár ) nevidel....Áno ide o zcela jednoduchý námet založený na hre kde sa za hudby točíte okolo stoličiek, pričom stoličiek je o jednu menej než hráčou. A ten na koho stolička nevystane, keď hudba dohrá z hry vypadáva......Ide však o horor ktorý na vás utočí viac psychologicky než krvou ( či nebodaj zákernými zábermi smrti - toho sa nedočkáte....)...Pre mňa milé menej rozpočtové dielko s " pekným " koncom. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rádoby originální, ale místo toho nudné, nezáživné a stupidní. Konec očekávaný, děj předvídatelný. Herci průměrní, nesympatičtí, mluvící rádoby dobré dialogy. Vrah je neviditelný, jeho počínání dost neobjasněné - tudíž další mezera, která akorát způsobí ještě větší nudu. Vraždy se dějí úplně skrytě, takže není ani čeho se bát - není důvod k nějakému neuronovému vypětí. Na konec se budete jen smát, protože nemá cenu litovat ztraceného času. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ako vidím, dávam tu spomedzi ostatných najvyššie hodnotenie :) Hneď vysvetlím prečo. Hlášky a dialógy neboli až tak dementné ako sa od hororu očakáva, pointa bola celkom dobrá a zvrátená, no a herci tiež ušli. Od dobrého hororu si sľubujem minimum trápností, demencie a nelogických zvratov. A tu som dostal perfektnú nádielku. Veď načo všetko pokaziť superskvelou pointou, odhalením masky vraha a tajomstvom za dverami? Stačí tam hodiť záverečné titulky ;) Chválim. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V obsahu tohoto filmu sa píše, citujem: "Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení". Prdlajs. Koniec nebol vôbec šokujúci ani prekvapivý, prekvapivý bol v tom, že som ho od začiatku očakával. A to ma prekvapilo :-) Najhoršie na tom je, že celý film dúfate a očakávate,že uvidíte čo sa kurva deje za tými dverami a že čoskoro spatríte aj "tú onú" hrôzostrašnú postavu kôli ktorej táto hra začala. Áno spatríte ju tak na 2 sekundy (akurát vtedy som sa nahol pre pohár limonády, takže som aj tak prd videl) a to je všetko. Je to škoda pretože príbeh bol celkom zaujímavý (herci aj keď béčkový zahrali solídne a atmosféra bola celkom dobrá) a zaslúžil by si oveľa nápaditejší koniec. 4/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)
  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama