Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marcus a jeho mladší sestra Audrey se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně zneužíván. Všechny děsivé události, které zažil v dětství se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii, která touží po pomstě. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOTO JE NYNÍ MŮJ KOSTEL“....... /// ...a jak pravil, tak konal.... zapálil obrázek Papeže, mačetu zasekl do kříže. Na řadě byl totiž ostnatej drát (a taky sekera, pila....). Dějová linka – to jsou fantasmagorický představy, vzpomínky a vraždy. Když se hovno děje – nebo je furt to samý – je fajn aspoň poslouchat něco zajímavýho. Bohužel fandové Discopříběhu budou vyloženi zklamáni. Nebo naopak ocení, že ten řev (hudba) přehluší ten řev (obětí). ZA TOHLE PŮJDEŠ DO PEKLA! Lacinost, spoléhající na násilí a na utrpení jedný blondýny. Netřeba se znepokojovat logikou. Z díry ve stehně (po šroubováku) prostě krev poteče. Drastický? A co třeba se na to kouknout z tý vtipný stránky..... Takhle to prostě vypadá, když si příznivci ,,metalbrutalsadistic“ chtěj udělat radost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že dětský porno může zabíjet. 2.) Zjistím, že rošláplá hlava vypadá jako brambora. 3.) Nevím, jestli mohu romanticky probudit dívku hasákem. 4.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak uječený horror jsem ještě neviděl. Já chápu, že to mučení ženskou bolelo, ale mne to rvalo uši :-) Sirotčinec, kde jeptišky mučili chlapečka až z něho vyrostla zrůda. Narozdíl od jeho setřičky, ze které byl andílek.A tak po mnoha letech vyrazil na krutou pomstu do kostela. Brutální vraždy - jako rozšlápnutá hlava, useknutá hlava, upilování ruky ... apod. A k tomu hektolitry krve. Ale napětí žádné... OBSAH:Marcus a jeho mladší sestra Audrey, se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně využíván. Všechny zkušenosti, které přežil v dětství, se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii plné pomsty. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Vím, že u slasheru nemůžu očekávat, žádný zázračný děj, ale v The orphan killer není děj žádný. Navíc mizerní jsou i uječení herci, roztřepená kamera a střih je doslova tragický. Jednu hvězdičku dávám jen za slušné gore scény a celkovou brutallitu, které je ve filmu docela dost. Bohužel jako celek snímek selhává na plné čáře. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keďže sa rád "kúpem v krvi", tak som vedel, že sa mi to bude páčiť. Vlastne sa jedná o jednoduchý slasher, ktorý sa obsahom veľmi nelíši od Halloweenu. Zabijak v maske, ktorý trpí traumou z detstva a bol roky väznený v sirotinci, masakruje jedného teenagera za druhým - raz použije mačetu, raz ostnatý drôt, inokedy nôž, pílku či sekeru - jednoducho všetko, čo mu príde pod ruku. No a jediný, kto ho môže zastaviť, je jeho sestra. Gore brilantné, krvou sa nešetrilo, a snímok dáva jasne najavo, že o nič iné ani nejde, tým pádom nepotrebujem riešiť scenár, strih a podobné veci, to už s radosťou prenechám skúsenejším odborníkom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nelze si nevšimnout jisté podoby s veleznámým Halloweenem, ale tentokrát s mnohem menším ohlasem. Scénář samotný je nejspíš tou největší slabinou celého filmu. Jeho nepropracovanost je do očí bijící a lze jí připsat na vrub nezkušenosti tvůrců. Já si však myslím, že jejich hlavním cílem bylo divákům nabídnout co možná největší porci krvavé podívané, trochu té nahoty a ohlušující porce tvrdé muziky. Rovněž se mi líbila spíše první polovina filmu, kdy vrah prostě jen chodil a vraždil každého, jenž se mu připletl do cesty. Právě vražedné scény nám místy nabídli pěknou porci gore podívané a milovníci podobných lahůdek si určitě přijdou na své. Bezcitný vrah si totiž nebral s nikým servítky a slovo smilování neznal. Do ruky tak v pohodě vzal všechno, co bylo poblíž a nadělal s tím pěkný nepořádek. Hlavy a kosti křupaly ostošest, krev tekla proudem a náš frajer v masce se dostával do extáze... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama