Reklama

Reklama

Stín noci

  • USA Nightfall

Detektiv Jack Talbot na upíry nevěří. Přesto má stále více případů, kdy oběti nesou stopy kousnutí. Jeho kolega Brian ho přesvědčí, aby vyhledali pomoc parapsycholožky, která Talbotovi prozradí, že vrah je upír. Talbot se jí vysměje a dokonce ji podezřívá ze spoluúčasti na vraždách. Nevěří až do té doby, než se stane obětí i jeho kolega Brian a kterého další den najde živého, ale jako upíra... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle v naší zemi málo známí(A nejen v naší)film který odkoupila Troma nedopadl tak strašně jak jsem očekával. Je to sice blbost a chtěl jsem dát 2* ale dám tři protože po sračce Americký vampír to prostě bylo příjemnější. Sice to nepřináší nic nového nebo nedej bože dobrého, tak sem se příjemně bavil, a dokonce jsem se i jednou lekl. Hodnotím tedy kladnějši číslo, ale víckrát si to asi nepustím. Navíc si tu plno lidí asi neuvědomuje že film je jen dokoupený Tromou, takže ten film moc nestál něco jako Buttcrack nebo Drawing blood. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá upířina, která přestože měla docela slušnou myšlenku, ztroskotala na režisérově neschopnosti a především velmi chabým hereckým výkonům. Navíc film mnoho hororového ani nenabídne, protože skoro vždycky je střih tak rychlý, že divák ani pořádně nestihne zaregistrovat co se právě odehrávalo. Teprve zhruba patnáct-dvacet minut před koncem nastalo mírné zlepšění, které zachránilo tenhle polobrak od toho, abych mu dal čistou nulu. 3/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Absolutně nulový děj. jen neustálý sex, kde toho zase tolik vidět není. Tak že hodnocení jen za solidní erotický scény. Jinak naprosto pustý a nudný. Už nikdy více! ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Něco jako luxusní porno, ale bez toho porna - no na pořádnej film to vážně nestačí. Ne, že by se film nesnažil, ale chvílema jsem měl vážně pocit, že je to nějaký péčko a nebo telenovela. Fakt hrůza. 15 % ()

Reklama

Reklama