Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zbytočný dejový zmätok sa po trištvrte hodiny ustáli a Lilith (démon prechádzajúci z mŕtvej obete do polomŕtvej v štýle THE HIDDEN (1987), o.i. prvá žena Adama - http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith ) začne riadiť len taká spokojnosť. Scénou v kúpelni a na schodisku baráku to začne. Niečo ako FALLEN (1998). ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo husté, pánové! Nenechte se zmást lehtivým začátkem, ten je pouze zástěrkou, protože v zápětí přichází ona zprvu neviděná tvrďárna a všechno to svinstvo vyplave na povrch. Ano, a není to jenom o tom, že holky ztratí svou barvu! Díky tomu je atmorsféra napjatá jak šráky, protože čakáte, co se z toho andílka zase vyklube. Neodmyslitelnou součástí je také hudba, protože tu neskládal žádný amatér a dává tušit, že se něco chystá. A ikdyž bych uvítal více děsivé akce, bylo mi ctí, že jsem mohl tohoto případu zúčastnit. 80% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní. Vadila mi pouze délka, udělat z tak banální věci dvouhodinové představení, to nebylo zrovna nejideálnější. Trochu mi chybělo to legendární spojení erotiky a posedlosti, Ďáblův advokát byl na sex-appeal "ďablic" mnohem lepší. Evil Angel je klasickým hororem vyprávějícím téma, které letělo v minulém století. Dnes se takovéto filmu už skoro netočí. Film obsahuje notnou dávku nadsázky a skrytě vtipných scén, proto jsem se poměrně dobře bavil. Bohužel, začátek filmu sliboval něco monstrózního, celkový výsledek už tak honosný nebyl. Přesto lehký nadprůměr. 66% 25.08. 2010 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Dobrý Horor o jedné temné legendě. Na to, že režisér má na svém kontě samé neznámé Dramata, tak je tohle dost kvalitně natočené. To samé u castingu, převládají tu herci/neherci (hlavní postava Marcuse tu nemá dokonce ani profil) a vůbec to nebylo znát. Na svou dobu povedená záležitost a divím se, že se o Evil Angel vůbec neví, je to docela škoda, tohle si zaslouží větší pozornost. Každopádně, ta šílená délka je tu asi jediným mínusem a mohlo to být klidně i více erotičtější, protože tady se to přímo nabízelo (Ava Gaudet pěkná číča), Gore bylo fájn, je to dost krvavý. Top scény - na záchodě v klubu, sražená černoška (to bylo i docela vtipný) a smrt detektiva. (483. hodnocení) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama