Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Brrr. Začátek byl o ničem, dokonce mě napadala myšlenka, abych film vypnul, ale dobře, že jsem tak neudělal. Co se z toho vyklubalo, stálo za to. Za poslední dobu jeden z nejlepších thrillerů, co jsem mohl vidět. Možná jen škoda dlouhé stopáže. Závěrečných 15 minut je ale opravdu perfektních. Doporučuji si před puštěním filmu najít něco o legendě Lillith, potom pochopíte proč :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení a zase jednou pořádný hororový zážitek. Typ hororu, který mi sedl od začátku díky skvělému námětu. Příběh velmi kvalitní a nepředvídatelný, pokud nepočítám závěr. Richard Dutcher neznámy režisér se předvedl a natočil kvalitní horor. Evil Angel není stoprocentní, ale každopádně patří mezi ty nejlepší.. 9/10 = 90% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Dobrý Horor o jedné temné legendě. Na to, že režisér má na svém kontě samé neznámé Dramata, tak je tohle dost kvalitně natočené. To samé u castingu, převládají tu herci/neherci (hlavní postava Marcuse tu nemá dokonce ani profil) a vůbec to nebylo znát. Na svou dobu povedená záležitost a divím se, že se o Evil Angel vůbec neví, je to docela škoda, tohle si zaslouží větší pozornost. Každopádně, ta šílená délka je tu asi jediným mínusem a mohlo to být klidně i více erotičtější, protože tady se to přímo nabízelo (Ava Gaudet pěkná číča), Gore bylo fájn, je to dost krvavý. Top scény - na záchodě v klubu, sražená černoška (to bylo i docela vtipný) a smrt detektiva. (483. hodnocení) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Není těžké věřit v ĎÁBLA! Stačí jen otevřít oči..... Krvavé vraždy, lidé posedlí ďáblem, který k Pradě přidal sexi tělo a pohádku o Lilith . A i když se jedná o pořádně nasranou děvku, zpracování mě nepřivádí k šílenství ani k nadšení. Vlastně tu není nic, co by stálo za zapamatování. Snad jen trapné finále. Ztráta času? To ne, krásných nahých žen není nikdy dost! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem obklopen lidmi, kteří vstali z mrtvých. 2.) Došlo k podezřelé změně v chování manželky. 3.) Dozvím se, proč má soused 7 psů. 4.) Neznám legendu o Lilith. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama