Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní. Vadila mi pouze délka, udělat z tak banální věci dvouhodinové představení, to nebylo zrovna nejideálnější. Trochu mi chybělo to legendární spojení erotiky a posedlosti, Ďáblův advokát byl na sex-appeal "ďablic" mnohem lepší. Evil Angel je klasickým hororem vyprávějícím téma, které letělo v minulém století. Dnes se takovéto filmu už skoro netočí. Film obsahuje notnou dávku nadsázky a skrytě vtipných scén, proto jsem se poměrně dobře bavil. Bohužel, začátek filmu sliboval něco monstrózního, celkový výsledek už tak honosný nebyl. Přesto lehký nadprůměr. 66% 25.08. 2010 ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden zo vzácnych hororov, kde je možné nájsť aj zaujímavý, inteligentný príbeh. Po obsahovej stránke nemám absolútne žiadne námietky, dej ma vcucol hneď od začiatku a až do konca už nepustil. K tomu treba ešte prirátať aj skvelú kameru, ktorá bola miestami naozaj famózna. Čo sa týka masiek, neboli urobené zle a ľakačky na ich podklade chvíľu fungujú, ale len do času. Potom som si na ne akosi zvykol a bral som ich ako normálku. Herci však boli veľmi sympatický, jednoducho tento horor som si vyslovene užil, hlavne po príbehovej stránke. Jednoznačne odporúčam. 80/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o démonoch a tento nieje výnimkou.Lebo hneď od začiatku hrá na drsnotu a démonickú efektnosť.Film si drží doraz na zvuk,ten dodáva filmu neskutočne pôsobivý odkaz hriechu a ctižiadosti.Masky boli parádne a po trikovej stránke tiež zaujal.Bol tu aj ľahká erotickosť.Je málo filmov ktoré máju 2 hodiny aj tak som po záverečných titulkách spokojný-práve tento je jeden s nych.Po celú dobu ma udržoval v napätí a vonkoncom nenudil.Aj herci boli solídny.Po bitungovej stránke som tiež spokojný.Koncová pointa sa dala uhádnuť o niečo skôr ale aj tak mám super dobrý pocit,že som tento film videl.Nech si hovorí kto chce čo chce bolo to kurevsky dobré. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zbytočný dejový zmätok sa po trištvrte hodiny ustáli a Lilith (démon prechádzajúci z mŕtvej obete do polomŕtvej v štýle THE HIDDEN (1987), o.i. prvá žena Adama - http://en.wikipedia.org/wiki/Lilith ) začne riadiť len taká spokojnosť. Scénou v kúpelni a na schodisku baráku to začne. Niečo ako FALLEN (1998). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama