Reklama

Reklama

That's It, That's All.

všechny plakáty
Trailer 1
Dokumentární / Sportovní
USA, 2008, 63 min

Režie:

Curt Morgan

Kamera:

Gabe Langlois

Hudba:

M83 (nepůvodní)

Obsahy(1)

Film, ktorý posunul snowboarding do nekonečna a ešte ďalej. Projekt je ukážkou toho najlepšieho od Travisa Ricea, jedného z najrešpektovanejších jazdcov v SNB svete. Dva roky cestovali producenti Travis Rice a Curt Morgan po celom svete, aby našli podmienky, za ktorých by dokázali vystihnúť a zobraziť pravú podstatu snowboardingu tak, ako ju cítia... a teraz ten výsledok môžeme precítiť aj my. Uvidíme Nový Zéland, Japonsko a Mníchov (počas X-Games), B.C., Wyoming, Jackson Hole, Valdez... a ďalšie miesta, kde by sme tiež určite radi obuli dosku a sprevádzať nás budú týpci ako Travise Rice, Mark Landvik, Nicolas Müller, Terje Hakonsen, Pat Moore, Scotty Lago a ďalší. (casioa....)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (29)

maseer2 

všechny recenze uživatele

v podstatě jen taková ochutnávka před po všech stránkách vymazlenějším Art of Flight, ve kterém teprve tahle banda ukazuje své umění naplno a navíc s lepším vizuálem i hudebním doprovodem.. ale i na That's It, That's All. se dobře dívá a soundtrack taky rozhodně stojí za to.. silné 3* ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Bez debaty - najlepší SNB film, aký som videl. Je pravdou, že First Descent (2005) je silnou konkurenciou, ALE - len ten čo videl oba, môže zrovnávať. V prospech That´s It, That´s All u mňa hovorí mimoriadne skvelý soundtrack, a poukázanie skôr na ten...ešte aký taký, nekomerčný snowboarding. Cesta vedie freeridom a freestylom, niekde mimo Olymp.hier či X-Games....SNB treba oslobodiť. Úplne Travisa chápem, že odišiel...aj ja by som chcel tú odvahu - odísť, a len jazdiť, živiť sa trebárs ako drevorubač, a sem tam na net upnúť nejaké to videjko. Jebať prachy....kazia všetko.//////////////////////////Edit: Mrzí ma, že Art of Flight mal masívnejšiu marketingovú podporu, ako jeho LEPŠÍ predchodca TITA, pretože...takto ostane tento lepší kúsok zaznávaný komerčnou (fuck) verejnosťou! That´s It, That´s All F(or)T(he)W(in) !!! ()

Reklama

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Nehorázný masakr v podání nejen Travise a Scottyho. Nádherná kamera, lokality, záběry. Je vidět, že redbull to chce mít opravdu pěkný.Kdo neviděl neuvěří jak úžasný může být snowboardový video. Dnes už není snowboarding co býval. Dnes je nejen sport, ale i umění a to zejména umění natáčet. A už jste viděli Art of Flight ? 90%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté ako The Art of Flight. Od konceptu striedania podobných lokalít až po detaily, ako napr. lesné "hrátky" so stromami. Naviac sú tu iba scény zo svetových súťaží, ktoré zobrazujú aj masovú popularitu a profesionálne úspechy protagonistov. Lenže The Art of Flight je hudobne i vizuálne ešte vyššie, až tak vysoko, že netreba byť do snowboardingu, aby sa nad divák rozplynul. Pre docenenie That's It, That's All. je fandovstvo do športového odvetvia potrebné. ()

CarlosX 

všechny recenze uživatele

Pár oblouku v metrovém prašanu, deset mega skoku s kombem o strom a pár vtipných dialogu a......k tomu hudba od M83 a Scotty s Travisem mě mají omotaného kolem prstu:) Jak tu bylo mnohokrát řečeno - The Art of Flight je sice minimálně o level výš, hlavně hudebně a vizuálně - ale já se ani u That's It, That's All nenudil ani vteřinu a po filmu šel pohladit do sklepa svoje zazimované prkno:) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film bol odpremiérovaný na SK/CZ po rôznych kluboch a SNB/Sk8 akciách. (casioa....)

Reklama

Reklama