Reklama

Reklama

Černá hodina

  • USA The Darkest Hour (více)
Trailer 1

Američané Ben a Sean přiletí do Moskvy, aby zde prodali svůj software pro vytváření sociálních sítí. Po příchodu na jednání však zjistí, že je jejich švédský obchodní partner Skyler zradil. S Rusy už dohodu uzavřel a software jim prodal. Ben a Sean jdou večer na diskotéku, kde se seznámí s Američankou Natalií a její australskou kamarádkou Annou. V klubu najednou zhasnou světa a vypadne elektřina. Všichni vyjdou ven, aby zjistili, že z nebe padají kulatá světýlka a po dopadu mizí. Když se přivolaný policista chce obuškem světla dotknout, rozpadne se na prach. Všichni zpanikaří a začínají utíkat. Ben, Sean, Natalie, Anne a Skyler se schovávají sedm dní v jednom domě. Po sedmi dnech klidu vyjdou ven a zjistí že celé město je liduprázdné, všude jen samý popel a prach. Po útoku neviditelné mimozemské síly se schovají v obchodním centru. Sean zjistí, že žárovky a různé elektrické technologie dokážou útok mimozemšťanů odrazit. Dále zjistí, že za sklem je mimozemšťani nevidí. Všichni běží na americké velvyslanectví, ale to je v troskách. Najdou noviny, ve kterých se píše, že invaze zasáhla celý svět. Najdou také vysílačku, kde se neustále přehrává zpráva v ruštině. Skylera mimozemská síla zabije... (TV Nova)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (487)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úprimne, nečakal som, že to bude lepšie alebo horšie, pretože ak existuje úplne priemerné a nenáročné sci-fi, tak je to tento film. Proste skupinka ľudí, ku ktorým z času na čas niekto pribudne, pár z nich samozrejme tradične zomrie, a proste sa len skrývajú pred svetielkami, utekajú z A do B, a celé je to také nijaké, čistá tipovačka, kto z nich prežije. Hlavne, že som to prežil ja - pretože je to určite lepšie ako čumieť do stropu (či nedajbože na romantickú komédiu), ale už teraz viem, že sa k tomu s určitosťou nevrátim. Jednohubka jak sviňa. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka naznačovala, že se bude jednat o kolosální sračku, které na světě není. Sračka to samozřejmě je, ale postupem stopáže se z kolosální sračky stala pouze další z řady hovadin, které tento svět vyprodukoval. K mému velkému úžasu se akce neodehrává v New Yourku, jak by nejeden čekal, ale v debilní Moskvě. Bohužel, je nám veškerá akce prezentována z očí šíleně nesympatických charakterů a hrozných herců. Každé z hlavních postav přejete tu nejbolestivější smrt. Velmi mě zaskočilo, že hlavní postavy zdechají a ještě více mě zaskočilo pořadí chcípání, které bych v totálně céčkové nudě rozhodně nečekal. Zabíjet něco, co není vidět, mi ovšem nepřijde absolutně zajímavé, takže k závěrečným titulkům jsem se musel pronudit. Odpad tahle blbost není, ale s přihlédnutím na to, že jsem se úvodní půlhodinu brutálně nudil nedám víc než posranou hvězdu, a to si myslím, že jsem kurvevsky mírný až bych si zasloužil snad Nobelovu cenu za mír. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ V RUSKU, TY ZMRDE!“..... /// Po ,,teen“ hororech přichází éra ,,teen“ sci-fi. Zralej chlap by zřejmě s mapkou z ,,Мурзилки“ (nebo jak se ten ruskej časák jmenoval…) tolik legrace nezažil. Hovno! Každej, komu by asistovali ,,Mimoni“ měnící lidstvo v jeho prašnou podstatu, by ze sebe dokázal dostat trochu víc, než jen tenhle omezenej příběh. Což je vlastně jediná (že by i podstatná?) slabina. Triky nejsou vůbec špatný a ,,vyvažují zkratovité jednání inteligentních mladých lidí, projevujících touhu přežít. Naprosto nechápu, proč tu není pokus o odlehčení či (snad) nadsázku. Takže (jak se táže distributor…):,,Otázkou navíc zůstává, co se s námi, potažmo s celou civilizací stane, pokud se jim vůbec podaří přežít a nikdo se tomu nebude schopnej zasmát? Odpovím za něj: V TAKOVÝM DOKURVENÝM SVĚTĚ JÁ ŽÍT NECHCU! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Masturbuju nad opuštěnejma městama. Po Londýnu přišel čas zprznit Moskvu. 2.) Zjistím, kdy si v Rusku vystačím jen s angličtinou. 3.) Thx za titule ,,Xeetty“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Útok obřích,zmutovaných a naprosto neviditelných mimozemšťanů......proč nám pouštěj furt tyhle trapný béčka?Zvedaj nám tim morálku......... Tak pro začátek můžu zase jen žasnout nad promrhaným potenciálem.Začátek filmu měl slušný rozjezd,Hirsch se předvedl hned v první scéně,kde dokázal že je dobrý herec je ( tudíž moc nerozumim jeho účasti v tomto projektu,ale složenky,sou složenky ) První útok je epesní vybíjená tupých komparzistů a film je doslova vychcaný,jak totiž krásně maskuje rating pg-13 v hromadách mrtvol spálených na uhel,bez jediné kapky krve.Jenže po prvotním nadšení přichází strmý pád,hlavní hrdinové jsou v 1minutovém střihu zavření ve skladu ruského baru,kde se během čtyř dnů nepotřebuje nikdo vysrat ani vychcat.Hlavní hrdina je hlavička pomazaná ( Hirsch ) a vše ví a všechno zná,jen se na ty neviditelný bubáky podívá.Dialogy primitivní a hloupé,bez špetky zvládnuté dramaturgie,nulové napětí,minimum akce a když už,je to snůžka nesmyslů.Oceňuju styl putování,že hlavní hrdinové nenarazí na žádného psychopata ani kreténa,jako ve filmech 28 dní poté,nebo Válka Světů,každý jim ochotně pomůže a je vlastně sympaťák,což filmu hodně pomáha,protože se ta nuda sleduje líp,bez iritujících debilů kteří ztrpčí hrdinovi život a během 5minut stejně chcípnou,ale film vám skazí celej.Další věc která je super je výprava.Opuštěné ulice moskvy,dopravní letadlo uprostřed nákupního centra atd. prostě apokalypsa a to já žeru,budíž další menší bodík k dobru.Jenže,scénárista měl nutkání napsat celkem slušným hercům tak blbé dialogy a situace,že když kamarádka hlavní hrdinky zjistilla co to je poletovat v atmosféře na molekuly jásal sem radostí a tleskal.Původ emzáků nevysvětlený,žádný prostřih mimo moskvu.Jestli si režisér naivně myslel že tahle ´´pecka´´ vydělá na další díl,je naivnější než nekuřák v doutníkovém klubu.Potenciál v tom byl,utopený v nudě a tupých kecech,bez napětí a gradace,bez pointy,bez švihu.Pár světlých nápadů to nespravý.Verbal může být sice sečtělý člověk,který nevybíravým způsobem a vulgárně,leč chytře manipuluje mozečky lidí jenž mů v pálili už snad 900 bodů,pro mě to je pořád jen blbeček s filmovým vkusem sýrové topinky. 40%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní survivalová jednohubka pomalu na herním principu - poznávej, hledej, utíkej z A do B a zase zpět (no fakt, sem tam jsem měla pocit, že mám v ruce herní joypad). Ke konci tomu sice dochází dech, ale přijatelně krátká stopáž to celkem zachraňuje. 50% 3D: * jsem za celý film pomalu ani nepostřehla (nejlepší byl, stejně jako v Silent Hillu, popílek). Jedno z těch hodně slabých 3Dček, zbytečná investice... ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Drobného technického zaváhání si lze všimnout v okamžiku, kdy se chlapecká dvojice ukrývá před mimozemským vetřelcem pod policejním automobilem a zanechává za sebou zaklapnutý kufr, který je během jejich útěku o několik okamžiků poté opětovně otevřený. (Conspi)
  • Ačkoliv byla skupina přeživších nucena přečkat celých pět dní zavřená ve skladišti a živořit ve skrovných podmínkách s nedostačující hygienou, na jejich vzhledu se to nijak nepodepsalo. Svědčí o tom stále stejně elegantní účesy s oděvy bez sebemenších známek sešlosti a opotřebení. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy se skupina vydá najít ponorku, nese na zádech jeden z Rusů rakety do RPG. Při vstupu do metra nese 3, v dalším záběru má však na zádech už jen 2. (VooDoo:*)

Související novinky

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

25.07.2012

Akční drama Lone Survivor není nový projekt, ale až teď se vyrýsoval konkrétněji. Peter Berg se po popcornové Bitevní lodi opět pustí do něčeho vážnějšího. Konkrétně to bude adaptace non-fiction… (více)

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

Mumie vstane z mrtvých... úplně nanovo

09.04.2012

Ačkoli závěr Hrobu Dračího císaře hláškou o jistém nálezu v Peru naznačoval pokračování, už se ho nikdy nedočkáme. Studio Universal se rozhodlo, že je načase s touto sérií skončit... a začít znovu od… (více)

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

01.03.2012

Natáčení pod taktovkou brazilského bouchače Josého Padilhy začne už zanedlouho, takže bylo načase, aby nový RoboCop našel svého představitele. Nejdřív se operovalo se zvučnými jmény jako Michael… (více)

Mimozemšťané ovládli Kreml

Mimozemšťané ovládli Kreml

12.04.2010

My ve východním bloku to víme už celá desetiletí, západní publikum to brzy zjistí také. Emzákům totiž konečně došlo, že Spojené státy nejsou pupkem světa. Loni přistáli v Jižní Africe, brzy zaútočí… (více)

Reklama

Reklama