Reklama

Reklama

Skupina mladých vykradačů hrobů pod jedním hrobem objeví starou kryptu a v ní, kromě hromady zlata, i několik starých mrtvol. Když jedné z nich vytáhnou z těla zaseknutou sekeru, někdejší satanista chystající se přivést na svět satanova potomka obživne a začne masakrovat, na co přijde. (eraserhead666)

Recenze (27)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době zábavný slasher. Poslední slashery které jsem viděl stály za prd. A většinou byly nudné. Tady jsem se celkem bavil. Film je sice hloupý ale aspoň jsem se nenudil. Vražd je sice dost ale nejsou moc kreativní. Ale aspoň maska vraha není nejhorší. Atmosféra je solidní a film solidně utíká. Postava fízla byla solidně "badass". Ostatní postavy tu jsou jen k zabití. Solidní blbina která mě bavila. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle lehce nadpřirozenému slasheru říct... Já mám tyhle kousky prostě velmi rád... Nijak složitý příběh (je oživen středověký satanista, který pěkně nasraným způsobem likviduje vše, co mu stojí v cestě ve zplození satanova potomka), vcelku nápadité a hlavně brutální vraždy (gore je perfektní, tak trochu jsem zavzpomínal na Saviniho), slušná hudba a pěkné prostředí... Jediné co klasicky nasere, jsou neskutečně uječené ženské postavy, kterým bych i já s chutí zatnul sekeru do ksichtu... Ale pokud tohle divák překousne, čeká ho parádně krvavá jízda... A to se počítá... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle typ hororu má Bloody zkrátka slabost. Mexická vyvražďovačka s nadpřirozeným prvkem, v níž znovuoživený satanista nahání v klasickém hororovém prostředí (hřbitov, lesy, kostel) bandu teenagerů, co měli tu drzost v kobce okrást jeho mrtvolu. Nasraný zombie-killer v dlouhém hábitu tak hledá svou vyvolenou, aby mohl zplodit malého Antikrista, a cestu plnou gore srandy si razí starobylou sekerou, s jejíž pomocí rád obětem utíná hlavy i končetiny, ale vystačí si i s holýma rukama. Krví se tedy nešetří, má to fajn masky, hezky to odsejpá a závěr je lehce akční. Těžkou naivitu snímku zas vynahrazuje tvůrčí zápal. Spokojenost je tedy na místě, i když nechat přežít tu nejvíc upištěnou pindu je zřejmě za trest. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slasher s oživlým satanistou, který s obří sekerou nejen že loví kohokoliv, kdo mu vleze do cesty, ale navíc hledá vhodnou děvu, aby s ní mohl splodit malého Satánka. Spíš osmdesátková záležiost se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. překvapilo celkem kvalitní gore a potěšilo, že ho bylo dostatek. Líbila se i atmosféra ať už lesa, hřbitovu, nebo podzemí. Co mi film hodně kazilo bylo ječení. Občas to vypadalo jak soutěž v křiku, řvaní, kvičení a pištění. I tak se ale jedná o příjemnou jednohubku. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ladrones de tumbas je pro mě nečekaným hororovým překvapením. Hřbitov, kobky, pavučiny, svíčky, znovuobživlej satanáš co se umí pěkně ohánět sekerou(povedená je i maska samotnýho "sekerníka"), uječený děvečky a pořádná porce gore. Nemám nejmenší důvod abych si stěžoval. Tenhle horor made in Mexico to má u mě za silný 4hvězdy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama