Reklama

Reklama

Bouřlivák

Obsahy(1)

Otec přiveze své malé dcerce ze služební cesty v Německu domů do Finska štěně pejska neznámé rasy, které zachránil před utracením. Ovšem v rodině nikdy žádného psa neměli a ze štěňátka pomalu vyrůstá obrovský pes - jak si s ním rodina poradí? Milý příběh o malé sedmileté holčičce a velkém psu již získal několik ocenění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

liborzel 

všechny recenze uživatele

No nebýt těch naprosto idiotských ideologických žvástů,tak bych dal i víc hvězdiček.Ten pes je totiž neskutečně nádherný a jeho výkon i výkon Ronji Arvilommi byl výborný.Jen nechápu některé "chytráky",že mohou napsat takové kydy.Jen proto,že je pes velký a je zvyklý ochraňovat své území a páníčka ještě neznamená,že je to nějaká zrůda.Nikdy není špatný pes,ale ten kdo ho ke zlu vede-a to je zase jen člověk.Většinou nějaké zamindrákované pako. ()

eagle-eye odpad!

všechny recenze uživatele

Cítím se lehce v šoku, že v době, kdy se množí útoky čoklů na děti, ČT ráno pro pro ně uvede film z dílny severských Maďarů, že takovej nezvladatelnej skoro medvěd, je vlastně strašně roztomilej, hodnej a že všichni, co v něm vidí oprávněnou hrozbu svého zdraví a majetku, jsou vlastně kreténi. To všechno pod puncem vyblitého scénáře, trapných herců + klauna typu Tokio Hotel. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Rodinný příběh o tom, jak z roztomilého štěňátka "vychovat" rozmazlené, nezvladatelné hovado. Vydržela jsem zhruba 35 minut sledovat, jak je přísná matka (vyžadující alespoň trochu disciplíny) za piču, jak samolibě se tváří fotr a čeká pochvalu, když děcko donutil k činnosti úplatkem a nervy mi definitivně prdly v okamžiku, kdy psí psycholožka (!) vysvětlovala rodině jak pes vnímá hierarchii smečky a dočkala se od zabedněného fotra rozhořčeně nesouhlasné reakce: "Ale my věříme v rovnoprávnost!" V tu ránu jsem se vymrštila z gauče a vyplivla snídani, abych mohla zařvat: "Ty čuráku dementní! Ty bys neměl mít ani akvarijní rybky, natož psy a děti, mentále!" Vypnula jsem vztekle televizi, preventivně vynadala kočce a šla ven buzerovat mou psí puberťačku. Řemeslně ani herecky to nebyl vyloženě průser, hafan krásný, ale ten obsah mě krutě vytočil do vrtule a mám pochybnosti, že ve zbytku filmu konečně začal úřadovat rozum a zodpovědnost. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chybí mi to klasický, Bouřliváku koho si zase vojel, Bouřliváku už nechlastej, začíná ti směna. Bouřliváku, kolik si toho vychlastal a tak dále. Ale to bude asi tím, že tenhle film je o psovi Bouřlivákovi z Finska a ten Bouřlivák, koho myslím já, je Španělský prase, který toho zase tak společnýho s tím psem nemá. ()

calculus 

všechny recenze uživatele

Rodinný a milý film??? Tak to mě běhal mráz po zádech! Doporučuji sledovat pouze pod silnými sedativy. Skandinávská volná výchova možná projde u jejich blonďatých dětiček, na Kavkazana ale evidentně nezafungovala:-) Vlastně ani nevím, co tady chtěli tvůrci natočit. Každý pejskař si tu prožije horor a aby toho nebylo málo, vrazili tam nevím proč slušnou porci politiky. Ve výsledku to byla pěkná fuška, než jsem zodpověděl všechny dotazy dítěte. Tak příště s rodinným filmem z Finska, víte co... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama