Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná newyorská novinářka a svobodná matka Julie Davidsonová pravidelně píše pro oblíbený Metropolitan a vychovává šestiletého syna Jakea. Přestože má vše, co si nezávislá žena může přát, včetně přítele, fotografa Teda, který už plánuje svatbu, začíná poslední dobou pochybovat, že rozhodnutí otěhotnět prostřednictvím anonymního dárce spermatu bylo správné. S Jakem totiž začínají být potíže ve škole. Když o tom učitelka ohromenou Julii informuje, odmítne žena nařčení své sebevědomé matky Mony a začne hledat chybu u Jakeova anonymního otce. Napadne ji, že to možná nebyl budoucí úspěšný právník, ale nějaký opilec, narkoman, nebo dokonce herec, jak ji popichuje její homosexuální kamarád, divadelní kritik Stuart. Najme si soukromého detektiva, který zjistí totožnost dárce, jistého Paula Coopera z Bostonu, jenž Julii zpočátku připadá jako ztělesnění nejhorší noční můry. Bývalý student právnické fakulty, který utekl ze školy a teď je nezaměstnaný rádoby herec. Julie nemá v úmyslu prozradit, kdo je, potřebuje jen nějaké informace, a pak chce zase zmizet. Jenže Jake si Paula okamžitě oblíbí a také Julie, ač se všemožně snaží držet zpátky, si pomalu uvědomuje, jak moc se jí líbí. Není divu, Paul je sympatický skromný chlapík, který se pokouší jít vlastní cestou a nikoli tou, kterou mu naplánoval jeho konzervativní otec. Navíc miluje děti a s Jakem jsou brzy dokonale sehraná dvojka. Jenže když Julie začne uvažovat, že by ho vyměnila za Teda, vynoří se otázka, jak mu vysvětlit, že se nepotkali náhodou a že Jake je jeho syn. A v nejméně vhodnou chvíli se objeví Mona, která Paulovi neomaleně prozradí, že Jakeův otec je dárce spermatu a studoval práva na stejné univerzitě jako on. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové nemastné, neslané, role zlobivýho kluka mi vadila, hlavní představitelka neměla šmrnc, ale vydržela jsem to do konce. Toto je film jednou a dost. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh na obehrané téma hledání biologického otce. Nabízí se srovnání s o 15 let starším a o dvě třídy lepším snímkem s Whoopi Goldbergovou - Made in Amerika, Nebylo to nic moc po herecké ani po zábavné stránce. Dalo se to přežít, ale jen jednou. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama