Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozděleni třemi tisíci mil a dvěma generacemi jsou dědeček a jeho vnuk poháněni k životní výzvě. Bart Cahill, paličatý veterán oceněný ve 2. světové válce, žije v malém městečku Greenvill v Maine. Vdovec, který ctí tradici, tráví svůj čas s kamarády v místním klubu veteránů. Každý den vyvěšuje na náměstí vlajku, snídá stále stejné jídlo v místní kavárně a každý den je stejně hluchý ke koketování Kay, majitelky bistra s velkým srdcem. Vše se převrátí telefonátem Bartovy dcery Veroniky, svobodné matky žijící v Los Angeles. Její syn Alex má talent na přitahování problémů. Jako řešení vymyslela letní pobyt s disciplinovaným dědou, aby postavil kluka do latě. Není to přesně, co by si Bart přál, ale nemá přece srdce z kamene, aby odmítnul výzvu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohodový poněkud prvoplánově naivní snímek. 1) Jak se občas na ČSFD stává, představitel hlavní postavy filmu, pěkný 19letý Alex Black (vnuk Dylan) není uvedený mezi herci. 2) Dílo si možná čtyři hvězdičky nezaslouží, ale filmu, který mě dojme k slzám, nemohu prostě dát méně. ()

Choci 

všechny recenze uživatele

Nechápu nízké hodnocení u tak hezkého filmu! Dylan - raubíř z New Yorku byl mámou poslán na prázdniny k dědovi, který je plukovník, aby z něj udělal slušného člověka. Nastaví mu tvrdý režim, který ale jak se později ukáže velmi dobře funguje. Z raubíře se i díky dívce jménem Jenny stává slušný, pracovitý člověk, kterého má snad každý ve městečku rád. Tento dojemný příběh se smutným koncem si někdy určitě pustím znovu. Dávám 80% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ludia su dnes zmlsani, nevedia ocenit pravu filmarsku pohodu. posledny film Billa Nortona - a rozlucil sa slusne. Klud, pohoda, kafe, kto chce cigaro ... tak to mam rad   : 68 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama