Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populárny homosexuál v strednom veku Armand predáva poľnohospodárske stroje. Práve, keď už začínal byť chorý zo života, zamiluje sa do mladého dievčaťa Curlie a utečie pred jej rodičmi a políciou. (dwdb)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

KRÁL ÚTĚKU. Hořká komedie o poživačném homosexuálním čtyřicátníkovi, který si pohrává s myšlenkou žít jako ostatní, ale vyhýbá se trvalému vztahu. Explicitní homosexualita a jednání postav je pojato s výstředností, jakou umí zvládnout jen Francouzi. Kromě sexuality je tu jako v předešlých filmech režiséra téma sociální, dopad nezaměstnanosti na životy a psychiku lidí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Měla to být dobrodružná komedie o homosexuálovi, kterej se zamiluje do 16ti letý holky a pak s ní utíká, ale raelita byla taková, že místo toho si tam teploušové neustále čouděj rákosky a protahujou prdele, hlavní postava tam furt běhá ve spodkách a nemůžu říct, že by byl zrovna vyžle a končí to, jak si nahý a starý teploušové lehnou vedle sebe do postele. Jako bylo tam i to s tou holkou, véce méně, ale myslim, že to jednou bohatě stačilo. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama