Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

14.12.2010 ~ Popravdě, už mě začínají tihle "Knoflíkáři" pěkně nudit. Něco se děje několika lidem natolik propleteně, že to má být zajímavé, ale po sté první už to fakt nudí a navíc, když je to tu jen proto, že je zajímavý koncept, ale obsah nestojí za moc, jde to celé do kopru a ani koprovka z toho není dobrá. ~ 4 kamarádky se takhle sejdou, poklábosí, narazí do nich černoch, co ukradl diamanty, ty spadnou některé asi do kabelky, nebo co (?) a všechny teď mají za zadkem někoho, kdo ty diamanty jakože vážně moc chce zpátky. Jedna holčina by moc chtěla kluka, ale je permanentně v depce, druhá si to chce poprvé rozdat se svojí známostí přes internet, a tak jede do New Yorku, kde mj. dělá nějaký konkurz na něco (hvězdička...), třetí maká v supermarketu a čtvrtá je lesba, co jí leze na nervy rodina. Jejich osudy se proplétají, vždycky se vrátíme na začátek příběhu jedné ze slečen a pozorujeme, jak se co odvíjelo od chvíle srážky s černochem a konec vyúsťuje v předvídatelné "ha, to jste nečekali, co? NEČEKALI, JASNÝ???!!!" a navozující možnost pokračování. ~ Upřímně mě to ani trochu nebavilo a to tak moc, že jsem to až přestával sledovat a tak nakonec ztratil nit. Prý nejlepší britský film. Prostě další "knoflíkařina", která mě nedokáže zaujmout ani tím, že se tam jedna svlíkne a rozdá si to s klukem a druhá si to rozdá s holkou. Možná proto nejlepší britský film... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čtyři příběhy, každý z pohledu jedné ze čtyř celkem sexy kamarádek. Někdy bývá retrospektiva a paralelní příběhy opruz, ale tady, podobně jako třeba ve Vantage point, to funguje. Poučení: ne všechno musí být na první pohled takové, jak se zdá. Významné rysy: Emma Roberts (mám ji rád, umí a má neskutečné charisma), hudba která mi místy lezla krkem, menší vtipná rolička pro tlustýho Kevina Smithe, eRkovost, iritující scény, kdy pouliční svoloč někoho terorizuje. # příběh 7 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele koukej, tomu se prý říká anglická růže. Já tomu spíš říkám píča......... Šíleně zmatenej příběh podpořenej tak chaotickou a rozmazanou kamerou až jsem měl tendenci to vypnout. Námět je naopak dobrej, ale nevyužitej. Nějak mě to nebavilo. Film je plný sexu, což nevadí, ale je zde také plno nenávisti i rasismu. Také je tu rodinná láska, ale jen v pondělí. CITÁT - Teď ukliď naše a zákaznické záchody a vytři to tu. Pak zkontroluj zboží a doplň regály 1 až 12. Přendej zboží, co se moc neprodává na vyznačený místa a přeceň Maxi snickers. Spočítej kasu číslo 1 a na dvojce se budete střídat. Jo a pověs mi bundu.......... Příběh čtvrtý nazvaný Joanne už je kurva taková hovadina, že jsem se musel držet dál od ovladače, abych to nevypnul. Na druhé straně , když už jsem to přežil až sem, chci vidět jak to dopadne. CITÁT - Máš deset vteřin na to aby jsi nás buď zastřelila nebo nám uhni z cesty 4.3.2.1........... Pět dní a čtyři holky no to se snad nemůže nic stát - to je asi tak poslední věta filmu a jest-li natočej pokračování, už ho neuvidím. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná, která si s divákem hraje až do posledních minut, kdy se pak všechno co jsme předpokládali, změní. Já upřímně takové skládáčkové filmy dvakrát nemusím, a navíc celý tento film na mě působí až moc béčkově. Plusem jsou rozhodně pěkné herečky, mínusem pak akce, a nudné scény. Já volím průměrné hodnocení. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama