Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze scénářů/filmů Noela Clarka určitě ten nejméně uvěřitelný. Což je docela dobře, protože mi z jeho kousků tenhle připadal i nejzábavnější. I přes první dvacetiminutovku, která ve mě vzbuzovala dojem, že půjde o blbost, kterou nemá cenu sledovat, se z filmu v průběhu času (nejspíš s druhou povídkou) vyklubal nečekaně svižný a zábavný kousek na téma jeden den z několika úhlů pohledu alá Go!, či Zkurvená noc. A já si poslední tři povídky užila do takové míry, že musím mimořádně nadhodnotit, ačkoli bych to jinak viděla jen na lepší průměr. Casting se taky povedl na výbornou. Jednotlivé povídky - 40%, 80%, 80% 60%. Celkově zhruba 70%. PS: Taky chci mít tajnou skrýš pod pelechem :) ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

Britská angličtina je správnej úlet! Docela jsem jí přišla na chuť už u Misfits a tady se to jenom prohloubilo. Nečekala jsem, že by mě film mohl tak zaujmout, ale byla to docela pecka. ze začátku jsem moc netušila, ale potom se mi rozsvítilo a začalo jsem si to užívat. Občas mi pil krev šílený střih, ale asi to k tomu filmu patří. A btw. výýýborný soundtrack! ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Nevydarená snaha o Pulp Fiction v sexistickejšom podaní, ktoré zrejme malo byť hlavným ťahákom. Bohužiaľ to film len degraduje. Nejde mu však neodoprieť občas podarenú štýlovosť dosahujúcu udalosťami, ktoré síce spolu dávajú zmysel no stále tam cítiť len snahu scenáristov o fungovanie príbehu dokopy v násilnej forme a pritlačovanie na pílu tam, kde to v prirodzenosti vôbec nebolo treba. Z hercov tu hraje jedine Emma Roberts, ktorá je zároveň jedinou skutočne sympatickou postavou celého filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtyři buchty, čtyři osudy, který se protnou, pytlík diamantů a jeden vzkaz. Vykradačka, která by přes bandu nesympatickejch krůt, nebyla tak špatná, kdyby jí Clarke nerozmělňoval osobními problémy jednotlivých protagonistek. Jednak by tim zkrátil stopáž a tudíž i lehce eliminoval nudu a druhak by to bylo celé trošku dynamičtější. Takhle jsem měl velkej problém se tim vůbec prokousat. 30% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)
  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)

Reklama

Reklama