Reklama

Reklama

Frank a Wendy

(festivalový název)

Obsahy(1)

Dva američtí tajní agenti – Frank a Wendy – jsou vysláni do světového epicentra nebezpečí, známého pod názvem Estonsko. Frankovi a Wendy, pro něž je záchrana světa denním chlebem, to pálí, a na co sáhnou, to se jim daří. Zdá se, že jejich vítězství nemůže nic a nikdo zabránit. Nezapomínejme však, že zlo se nikdy nevzdává… (Anifilm)

(více)

Recenze (3)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo mě varovat to, že je to podobné Mind Game, což byla ultrasračka. Kam se ale hrabe na Franka a Wendy. Kdyby to aspoň bylo vtipné..., ale takhle člověk akorát čumí na několik nesouvisejících příběhů, které ani nedávají smysl a jsou odporně zanimované. Katastrofa, jakou jsem dlouho neviděl. 0% ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Supergenti FBI umístění v Estonsku a jejich příhody. Nacističtí trpaslíci, zfetovaná moucha z West Pointu, japonští turisté, komunističtí tuleni z Grónska, Vladimir Putin, nábytková mafie, sexem posedlý králík a vybuchující kojot se potkávají v naprosto zběsilém pásmu animovaných skečů plných značně politicky nekorektního humoru. Dabováno makarónskou směsí estonštiny, angličtiny a ruštiny. Není to film pro každého, ale pokud schvalujete opakované kobercové bombardování Lotyšska, tak si to určitě užijete. ()

Reklama

Wewerush 

všechny recenze uživatele

Na 11. ročníku anifestu, o půlnoci jsem viděla něco neuvěřitelného. Kdyby se mne někdo zeptal, o čem to je, nedokázala bych odpovědět. to se prostš musí vidět! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama