Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby dva nejzrůdnější trendy současného Hollywoodu - bezmyšlenkovitý trikový akčňák alá Bay a hloupá fantasy teenage romance alá Twilight - měly děťátko. Hlavní hrdina je přímo neuvěřitelně nesympatický, celý film se bohužel točí pouze kolem něj a svou vyprázdněností působí spíš jako pilot k delšímu televiznímu seriálu. D.J.Caruso je jako režisér celkem zručný, takže alespoň u závěrečné akční sekvence jsem vyloženě netrpěl. 35 % ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Cervenakov komentár ma skoro obmäkčil, aby som dala 3*, napriek tomu, že je to hrozne blbé - ale potom som sa pozrela na Čarodejníkovho učňa (toho s Kejdžom) a ten dostal iba 2*. Som číslo 4 si teda viac nezaslúži. A ja som dokonca čítala aj knihu (recenzný výtlačok), ktorá bola rovnako blbá. Bohužiaľ v očiach diváka/čitateľa (a hnusného cynika ako som ja) tomu hrozne škodí prioritné zameranie na presladenú tínedžerskú love story až za hrob. Ak je človek precitlivelý na tieto elementy - a ja som teda po čítaní knihy bola - tak jednoduchučký a klišovitý sci-fi príbeh je zatlačený do úzadia a zostávajú skôr tie negatívne dojmy, sem-tam vylepšené vedľajšími postavami. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se John Smith, jsem číslo čtyři a říkají mi teenagerovská romantika pro chlapy. S příběhovým pozadím nebo dějovou propleteností si tu přílišnou starost nikdo nedělá, ale jelikož se Caruso s Bayem zastavili někde mezi očima Dianny Agron a přirozeným charizmatem Alexe Pettyfera, tak nějak nestíhám mít sebemenší připomínky. Středoškolské melodrama v kombinaci s ultimátním akčním finále bere dech až překvapivě snadno. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Emo teen kombinace Hvězdných válek,pána prstenů,bladea,galaxy quest,star treku,twilight ságy a snad i sindibáda :-D Neskutečně napínavý začátek,charismatický Olyphant,nabušená školní romantika....po hodině filmu ovšem přicházi neskutečný kopanec do xichtu,logika mizí jako pára nad hrnec a what the fuck střídá ještě větší what the fuck :-D i přes neskutečně vypatlaný(scénáristicky) konec,mě to celkem slušně bavilo.Je to přímočaré,chtěl sem říct né blbé,jenže to se ke konci změní v totální debility ;-) ale nějakou záhadou mě to slušně zabavilo :-) Další film kterému dám pár hvězd a můj bratr ho určitě pošle tam...kam vlastně svým způsobem patří...do odpadu :-) u mě ve vnitřním boji mezi logikou a opravdu lehkou zábavou...dnes vítězí ta zábava ;-) 58%..... přesně tak! :-) ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Snad ještě o něco horší než Twilight, počínaje ošklivou a naprosto bezcharakterní vizuální stránkou, přes směšně přepjatou hudbu, která se marně snaží vyvolávat dojem, že jde o něco víc, než jen o čupr blond kštici hlavního hrdiny a konče tristním castingem, kde budete sympatického herce hledat opravdu marně. Nemluvě o tom, že téměř všechny akční scény se odehrávají v naprosté tmě, na což jsem schopný reagovat jenom zaklepáním na čelo. Když už jsem v úvodu načal srovnávání špatný/horší, tak to málo co měl Twilight, byla aspoň slušně vybraná hudba a v rámci možností sjednocený vizuál. Tenhle maglajz nemá ani to. Velmi nevkusný film. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama