Reklama

Reklama

Jun and the Hidden Skies

Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný
USA, 2010, 4 min

Obsahy(1)

Snímek z cyklu "Parallel Lines". Dvě děti, dívka a chlapec, objeví na půdě papírový model vesmírného korábu. Nastoupí do něj a poté se projeví dětská fantazie. V kosmu jsou napadeni vesmírnými letouny. Chlapci se podaří utéci díky obrovskému drakovi, ale dívka je unesena. Malému chlapci nezbývá nic jiného než dívce pomoci. (zdeny99)

(více)

Recenze (9)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Kamarádská záchranná mise ve třech minutách s obrovským drakem a hyperinteligentním králíkem, která neohromí, ale ani neurazí. Dětské fantazii se holt meze nekladou! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby v čemkoliv jiném, létat drak vesmírem a svým plamenem ničil nepřátele, byl bych asi naštvaný na nesmyslnost filmu. V dětské fantazii je však všechno možné, vše roztomilé a příjemné. Rozhodně o důvod víc koupit si "tuhle" televizi (děti ji budou chtít totiž taky...), ale mohlo to víc šlapat na plyn... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pořád jsem čekal, kdy ten drak usmaží nějakou (ne)šťastnou náhodou ajťáckýho králíčka azurita, nebo kdy přestane fungovat ve vesmíru gravitace a dojde kyslík, ale to bych asi byl už moc náročnej... pravda je, že jde pořád jen o fantazijní dětské snění a tam je možný všechno. třeba si i sníst kebuli nebo krást filmovou muziku do kapes svých kraťasů... no, tak raději dále. 40% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama