Reklama

Reklama

Chip & Dale: V ohrožení

(TV film)
  • USA Chip „N“ Dale - Here Comes Trouble
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
USA, 2005, 52 min

Obsahy(1)

Studio Disney sestavilo dvoudílnou výběrovou kolekci nezapomenutelných dobrodružství svých dvou nejrozpustilejších hrdinů - CHIPA A DALA. V první části vás čeká osm zábavných příběhů.
Uvidíte například: Velké trable Chipovi a Dalovi nastanou, když se Donald snaží proměnit jejich dům se zásobou ořechů ve dříví na podpal! V dalším příběhu se naši dva nezbedové rychle zabydlí v Donaldově vláčku. Romanticky naladění jsou Chip a Dale v příběhu "Dva fešáci a slečna", kde se oba zamilují do stejné dívky. Anebo příběh, kdy by si Pluto rád schoval své kosti ve stromě, kde mají Chip a Dale uloženy své žaludy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Animovaná klasika mého dětství. Nepatřili sice mezi mé (v mém dětství) nejoblíbenější animované hrdiny, ale rád jsem je měl. Příjemné osvěžení po letech. ()

Warden75 

všechny recenze uživatele

Původní a nejlepší Chip a Dale, když dělali peklo Donaldovi. S pozdější pitomostí Rychlá rota, to nemá nic společného. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Toto se nedá srovnat s Rychlou Rotou. Chip a Dale, ty potvůrky co trápili Donalda. Tohle mě strašně bavilo. Samozřejmě, že je to jasných 5*, a řeknu vám, kdyby tohle vysílala jakákoliv česká stanice místo Rychlé Roty tak jsem úplně spokojen. ()

Reklama

Reklama