Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková komedie, kterou táhne hlavně výborný Russel Brand. Ten sice hraje opět postavu místy až nápadně podobnou Aldousi Snoowi, ale i tentokrát to na mě výborně fungovalo. Záda mu navíc kryje neméně skvělá Helen Mirren a zbytek obsazení je také velmi fajn. Humorných scén je zde víc než dost a celé to navíc hodně rychle uteče. Pro fanoušky Russella Branda jasná volba. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve všech směrech nepříliš inovativní komedie,jejíž největší síla je ve velmi dobrých vedlejších postavách (Mirren,Guzmán,Nolte,Gerwig,...),které tak dávají filmu trošku jinší rozměr a bez nich by se hodnocení propadlo ještě o fous níž.Russell Brand si i tentokrát střihnul postavu,která je hodně podobná jeho předchozím kreacím.Žel bohu,tahle je z nich nejméně vtipná...60% ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Russell Brand je pro mě svým přízvukem ten nejbritštější britský brit a tak trochu mi vrtá hlavou jestli už je natolik značkou, že po svých původních především vedlejších rolích, dokáže utáhnout i celý film. Jsem stále na vážkách, sice není niajk výrazně trapný a ani závěr není až tolik pozitivní, jak by se dalo čekat, jenže je prostě jedním z mnoha a ničím výrazně nevyčnívá. Zábavná jednohubka, ale prostě konzumní produkt. Jedním okem (uchem) dovnitř a druhým zase ven. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie s tentokráte opět snesitelným Russellem Brandem. Oproti Get Him to the Greek určitě krok vzhůru k nějakému hereckému výkonu. Arthur mě svým koncem dokonale vybavil vzpomínky na Pretty Woman, ano jedná se o takovou americkou pohádku, která by se docela hodila vysílat ve vánočním čase. Dost potěší často používané filmové odkazy, zvláště Batmobil je prostě super! Film je podle očekávání jedno velké klišé, hlavně s blížícím se závěrem, ale to se dá odpustit. Stejně všichni moc dobře víme jak tyto filmy končí. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,035,397Tržby Celosvetovo $47,787,943Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,581,404 //počet predaných kusov 68,787 Tržby za predaj DVD v USA $5,591,527 //počet predaných kusov 374,885║ Klasická trapošina. /20%/ ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Stejně jako v původním snímku z roku 1981 se Arthur (Russell Brand) vozí v Rolls-Royce Silver Wraith. Jeho vozový park dále zahrnuje např. filmový Batmobil, oranžový Dodge Charger „General Lee“ z filmu Mistři hazardu (2005), dodávku „The Mystery Machine“ známou z filmů Scooby-Doo nebo DeLorean DMC-12 z trilogie Návrat do budoucnosti. (pajik)
  • Celovečerní debut režiséra Jasona Winera. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama