Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack pracuje jako účetní poradce. Má hodně práce a se svou přítelkyní Lori se vidí jen málokdy. Dostane tak nápad vzít Lori s sebou na služební cestu, aby spolu po práci strávili pár dní v rekreačním středisku v Pine Mountain. Hned první den ale odjede na obchodní schůzku a nevrátí se. Lori má o něj přirozeně obavy a tak ho začne hledat. Jack jako by se vypařil. V hotelu i ve firmě všichni tvrdí, že Jacka nikdy neviděli. Když se navíc do jejich hotelového pokoje někdo vloupe a ukradne Jackovy věci, Lori je jasné, že to není jen tak. Šerif tomu nepřikládá důležitost a tak se Lori musí vydat pátrat na vlastní pěst. (alambert)

(více)

Recenze (10)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběhů o tom, jak jel muž na služební cestu či na dovolenou se svojí manželkou, která se krátce po příjezdu ztratila, bylo natočeno již mnoho. Ze starších snímků mi nedá připomenout např. skvělý film s Harrisonem Fordem ´48 hodin v Paříži´. V tomto ryze televizním počinu se takřka jedná o to samé, jen je příběh tentokrát z poloviny odlišný. Neztratí se manželka, ale onen muž samotný. A tak zběsilé pátrání po něm a překračující všechny překážky a nástrahy provádí ona. A protože je to právě televizní, výprava podle toho vypadá. A tak se nejedná o nic akčního či nějak zvlášť atmosfericky drásajícího. Jedná se zkrátka o odlehčený snímek určený hlavně pro ženskou část diváků, které zrovna drsnější a akčnější eskapády nemají zrovna v oblibě. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Jsou jména, která jsou zárukou kvalitního filmového zážitku. Jsou také jména, která předznamenávají pravý opak. A jedno z nich je Shannen Doherty. Její herecký výkon je podle mého názoru opět nudný až otravný. Bohužel tím ale nijak nevybočuje ze standartů tohoto snímku. Ani ostatní herci toho moc nepředvádí. Co se týče děje, ten je tisíckrát omletý a bez jakéhokoli překvapení nebo inovace. Když tak film posloucháte, máte pocit jako byste všechny ty dialogy už někdy slyšeli. Prostě nudný rádoby thriller, jako spousta filmů před ním a bohužel očekávám, že i spousta filmů, co teprve budou natočeny... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný filmový odborník, ale přesto si troufnu napsat, že tuto slátaninku z mnohokrát viděného lze nevěřícně sledovat s otevřenými ústy, s kukadly zaslzenými od smíchu či při ní nerušeně podřimovat. Vážně se to totiž brát nedá, neboť příběh je dostatečně stupidní: Lori se ztratil snoubenec Jack a ona ho hledá. Jako správná učitelka přitom hravě překonává bezpečnostní systém bohaté firmy, intelektuálně ničí zazobané padouchy a ještě přitom machruje s mikrofonem vychytrale schovaným pod bundou, což považuju u snímku z roku 2009 za filmovou sebevraždu. Pravděpodobně pouze díky vrozenému cynismu jsem to dokoukal až do závěrečných titulků a tímto uděluju zaslouženou hvězdu za nechtěnou zábavu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že "Brenda" tady podává otřesně nudný výkon. Vše je na jedno brdo a vše je tak tragické. Nechci po ni, aby hrála v komediích, ale i v thrillerech jsou pasáže, kdy se může zasmát. Jenže ona jakoby pořád tušila, že ji někdo podvede. Už když její přítel odcházel z hotelu, podívala se po něm jakoby ho měla ztratit. V té chvíli ještě nic netušila. Omlouvám se za tak dramatický komentář! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama