Reklama

Reklama

Big Catch

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2010, 4 min

Obsahy(1)

Snímek o tom, že není radno rušit rybáře u vody aneb každý zlý úmysl musí být po zásluze potrestán. (hippyman)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že žralok, který se po molu zezadu plíží k nic netušícímu rybáři, skončí jako ozdoba přídě Titanicu? V Dálnici 60 jsem se dozvěděl, že jakákoli, byť i hodně nepravděpodobná, událost se někdy někde ve vesmíru stane, takže proč ne právě teď a právě tady? Bylo to zkrátka nevyhnutelné. Jen tam mohlo být víc zábavných postav než jeden Kung Fu Racek. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no, tak tohle bylo trochu slabší... dobrá animace a hudba v dnešní době už zhýčkaného diváka moc nepřekvapí, nicméně žralok obojživelník a kung-fu rackové mi poněkud zvedali obočí... a kombinace walkman+titanic taky nebyla úplně domyšlená. 50% ()

Avarga 

všechny recenze uživatele

A co, že je animace horší a hudba taky nic moc... Nemohu odolat žralokovi, který vydával zvuky jako tygr a čuměl jako kadící vačice :-) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

A tohle mělo co za smysl? Asi mi něco uniklo! Celé to bylo postavené na hlavu. Žralok co se dostane na molo, pak se mu něco přihodí, piští jako ženská, plus Titanic? Co to? Jedinou hvězdu dávám za vtipné racky, jinak to stálo za starou belu, protože i animace byla nevyvážená - prostor byl propracovaný, ale člověk jaksi odfláknutý. Prostě se mi to nelíbilo, hauk :) ()

Reklama

Reklama