Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten příběh už prostě znáte, každou jeho vteřinu, každý jeho krok. Protože jste to již viděli třikrát. A ani nové tváře na tom nic nezmění. Navíc tady už ty náhody a chování postav nevychází ze samotného příběhu ale z formy, do které chce film zapadnout a kterou chce využít, takže se podřizuje příběh "náhodám" a ne opačně - což se možná dělo již v předchozích dílech, ale tady je to přímo okaté a kazí to logiku děje. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Začátek v podobě megalomanské pařby amerických zbohatlíků skoro způsobil, že bych u filmu nevydržel ale nakonec sem rozhodl vydržet a film se nakonec docela rozjel v celkem slušnou kriminálku, která byla ovšem ve výsledku tak neskutečně přeplácaná a trochu nelogicky přezamotaná, že výsledný dojem byl z mého pohledu trochu rozporuplný. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk v posledních pěti letech neviděl předchozí díly, tak by i řekl, že to má nápad ( ačkoliv ty zvraty jsou už překombinované do absurdna ). Herečky jsou mladší, nahatější a přibylo mrtvol - jinak si myslím, že název v originále .. foursome je celkem vypovídající o jak divokou věc půjde - ale tak horký to není. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

A je tu další vývar z vcelku originálního příběhu prvního dílu. Zvrat za zvratem, každý proti každému a logika je zamčená někde daleko od příběhu. Ne že by ty další díly byly co se logiky týče o tolik lepší ale tady ty díry v příběhu byly obří (třeba to údajný znásilnění, to jako stačí slovo nějaký holky a žádný laboratorní testy nejsou potřeba? vždyť by snadno dokázaly, že to obvinění bylo falešný) Opět dám 2 hvězdy, jednu za ty sexy kočky a jejich erotický scény (ve všech 4 dílech režiséři vybrali dobrý kočky) a jednu za mého oblíbence Johna Schneidera. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála změn oproti předchozím dílům je, že se tentokrát ve sprše sejde chlap rovnou se třema ženskejma najednou a vyjebává tu se sebou (nejen v posteli) pro získání pořádnýho balíiku peněz víc osob navzájem. Měl jsem slabší chvilky, kdy jsem uvažoval o druhý slabý hvězdě (kterou bych určitě dal, kdyby nešlo o kopírku minulejch dílů), ale totálně překombinovaný finále s dementnim chovánim postav (prohlídnu si protivníka, jestli u sebe nemá zbraň, abych následně jednu nechal za sebou ležet - WTF?) mi to prostě nedovolí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama