Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk v posledních pěti letech neviděl předchozí díly, tak by i řekl, že to má nápad ( ačkoliv ty zvraty jsou už překombinované do absurdna ). Herečky jsou mladší, nahatější a přibylo mrtvol - jinak si myslím, že název v originále .. foursome je celkem vypovídající o jak divokou věc půjde - ale tak horký to není. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už je to moc obehrané. Protřelý divák od počátku ví, že i ta nejhodnější postava ve filmu se na konci ukáže jako záporná, a to že jeden na druhého šije podraz, je také zcela jasné. Před kameru se podařilo nahnat vesměs nesympatické a málo známé herce. Mrchy Jillian Murray a Marnette Patterson, ačkoliv hrají v erotickém thrilleru, tak nic moc neukáží z anatomického hlediska a erotické scény jsou zde natočeny hodně podprůměrně až trapně a vyskytuje se zde vlastně jen jedna. Poměrně trapně už vyznívá tahle vyčpělá hra plná intrik a podrazů, která disponuje spíše televizní režií, mírně přepáleným scénářem, a jak už bylo zmíněno v úvodu, i předvídatelným vývojem událostí. Jsou mnohem horší filmy, než je tento, ale vzít u každého nového dílu syžet z předchozího a zcela jej okopírovat, rozhodně není inovativní postup, a proč se dívat na něco, co už bylo k vidění v předchozích třech dílech, jen s jinými herci. Přesto pod tři hvězdičky nejdu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To samé v bleděmodrém jako trojka. Kvalita nejen děje (protože ten jede pořád přes kopírák), ale i samotného zpracování už prostě tolik netáhne, jako tomu bylo hlavně prvním díle této série – potažmo ještě u dvojky. Opět se tu před kamerou předvádí několik sličných děvčat – které by vskutku stály za hřích, jenže tím pozitiva vlastně končí. Nějakým výrazným směrem se tato série a v tomto případě čtyřka neposunula, takže jsem se vlastně během sledování dost nudil. V tom případě to prostě nevidím ani na ten průměr… ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na počtvrté trošku jinak, nejedná se o trojůhelník, ale o čtyrku a nejen o tu. Já si dal všechny díly během pár dní což je chyba, neboť už vás toho moc nepřekvapí a jen si tipujete kdo koho podrazí dřív a poměrně to vychází. Najde se tam vždy něco co vás nenapadne, ale i tak už to není ono jako v prvním díle, kdy je to originální, tady už jen převařují už vyvařenou vodu. Přesto aspoň plus za hezký holky. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděl jen původní film - tedy "Nebezpečné hry". A byl jsem z něj unesen. V tom filmu si myslím, že skoro žádný divák není schopen říct, kdo s kým se nakonec domluvil. Zde také ne. Ale je to taková do očí bijící kopie původního filmu, že je mi z toho až špatně. Dále: Nikdy jsem v USA nebyl, ale nezdá se mi, že by při mejdanu chodily všechny holky v podprsenkách, byť by tento mejdan byl sebemegavětší. A i kdyby, nevěřím, že zrovna v USA se vyskytuje tolik atraktivních holek na jednom placu. I já jsem kdysi pořádal mejdany a můžu zodpovědně říct, že všechny holky tam nebyly modelky. A to mluvím o Československu a o Slovankách, které patří mezi nejkrásnější na světě. Zpátky k filmu. Kdyby ten měl alespoň pár inovativních nápadů, šel bych s hodnocením výš. Takhle nemohu jinak, než za plagiatůru dát pouze jednu hvězdu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama