Reklama

Reklama

The Abomination

Obsahy(1)

Televizní kazatel, Bratr Fogg, přesvědčí matku hlavního hrdiny, Codyho, že trpí vážnou formou plicního nádoru. Codyho matka, bohabojná žena, podstoupí Foggovu náboženskou terapii, když se během jednoho z jeho kázání dotkne televizní obrazovky. Krátce nato je zázračně vyléčena, když se jí podaří vykašlat obrovský tumor na podlahu obývacího pokoje. Nádor ale začíná žít vlastním životem, v noci se vplíží do Codyho pokoje a uhnízdí se v jeho vnitřnostech, kde roste a rozmnožuje se. Codyho dům je zakrátko ovládán krvežíznivými monstry s chapadly a ostrými zuby, která si žádají potravu. Cody je telepaticky přinucen zabíjet a přinášet části těl svých obětí. Jeho přátelé, majitel autodílny, kde Cody pracuje, bratr Fogg i jeho vlastní matka - ti všichni se stávají obětí gigantických masožravých nádorů. Dokáže někdo řádění krvelačných monster zastavit? (UncleHugo)

(více)

Recenze (3)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Nenáročná nízkorozpočtová gore oddechovka o zmutovaných krvelačných nádorech, které se schovávají v kredencích a myčkách na nádobí, telepaticky ovládají své sluhy a nutí je přinášet jim potravu. Zní dost ujetě? Takový to aji je. Pro všechny kdo maj rádi Bad Taste, Jörga Buttgereita, Tromu, Hellraisera, japonsky Guzoo a fůru dalších podobnejch filmů. Když na to někde narazíte, tak se mrkněte. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela podivná záležitost, která má dokonalý a překvapivý gore. Poměrně originální námět nádoru který požírá lidi mě docela překvapil, ale zároveň vyděsil, protože jsem si to nedokázal živě představit, nakonec z toho vyplynuly hodně hezké masky, i samotnýho obřího nádoru a kvalitní gore kterým se nešetřilo. Teď ale to horší. Ten film nedrží vůbec pohromadě, celou dobu se chodí od místa k místu a chlápek tam zabíjí každýho kdo mu přijde do cesty, navíc je celej film takovej zmatenej, hlavně i kamera která snímá všechno jen ne danou scénu. Navíc občasná roztahanost film doslova zabíjí. Sám nevím jestli 2 nebo 3 hvězdy, ale film mi bohužel moc dobrý nepřišel. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď američania spravia niečo na spôsob talianskej splatter školy a dajú do toho svoj nezameniteľný ,,venkovský,, štýl. Vážne sa tváriaci a pôsobiaci gore fest, kde je vám doslova jedno aký príbeh rozpráva, len nech to už príde. Veľká nuda s dobrým mäsiarstvom. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama