Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co přežili únos mimozemskými potvorami, jsou Jean a její tři přátelé vydáni do rukou šílených vědců, jejichž cílem je jediné - vymýt jim z mozku jakékoliv vzpomínky na jejich hrůzostrašný zážitek. Představte si, že se ocitnete na nemocničním lůžku a hlavou se vám honí příšerné vzpomínky, které ale dohromady nedávají žádný smysl. A jakmile se vydáte do dalších pokojů, zjistíte, že v podobném stavu se nacházejí i další pacienti. Přesně do této situace se dostala dívka Jean poté, co přišla do kontaktu s vesmírnými monstry. Na rozdíl od dalších takto postižených se ale Jean rozhodně nehodlá se situací smířit. Podaří se jí uniknout z nemocnice plné šílenců a když už se zdá, že přichází celé věci na kloub, postaví se proti ní celá armáda. vetřelců! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Brakový Forsberg natočil céčkový šrot s celkem fungující myšlenkou. Po úvodní plytkosti o ničem zbydou u obrazovky jen pozitivně ladění optimisté. Po 30ti minutách se to začne trochu rozjíždět v prostorách vesmírné armádní nemocnice. Scénář měl něco do sebe, ikdyž občasné použití hand cam bylo spíše ke škodě a protrpěné svlíkačky Seaton k ničemu. Druhá půle už přemýšlí trochu jinak, ale stále se tváří a lže, že jde o sci fi. Bizarní postavy jako playboyový internista, či chladnokrevná velitelka s charakterem Ilsy SS nikoliv výstřihem, byly už o něčem... né však masky pseudovetřelců, kteří zde ani nejsou. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Možná už stárnu a paměť mi začíná vynechávat, ale tenhle kus se mi zdál jako jeden z nejhorších, co společnost The Asylum natočila... Klasicky levné, bez jakéhokoliv nápadu, hloupé, nelogické, špatně natočené, na tohle všechno jsem si tak nějak zvykl, ale co dělá z tohoto filmu naprosto otřesný kousek, jsou "herci"... Taková banda naprosto neschopných retardů, dementů a hovad, se jen tak nevidí... Tomuto kusu se vyhněte opravdu velkým obloukem... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstarších filmů od Asylumu, no a takhle jsem k němu i přistupoval, to znamená nečekat dobrý příběh, efekty prostě nic. V dnešní době kdy si samo Asylum uvědomuje že se neberou vážně se dokážu u jejich filmech bavit, dříve to ale nebylo, a tak se film bral neobyčejně vážně a tak to bohužel dopadlo. Herci na začátku jsou na zabití jejich dialogy příšerné. A člověk se po půl hodině dokonale nudí, takže ne tohle se nelíbilo nějak extra ani mě. Ale aspoň ty vetřelci vypadaly fajn a i pár aspoň koukatelných scén by se našlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už vím, proč DVD s tímhle filmem bylo v trafice ve slevě za 29 Kč. Kdybych dopředu tušil, že film pochází od společnosti The Asylum a co zas budu muset sledovat za céčkovou sračku, nikdy bych si ho nekoupil. Přitom samotná myšlenka (potažmo nastínění děje na zadní straně obalu) nevypadalo vůbec zle. Jenže to by to musel natočit někdo úplně jiný, s jiným rozpočtem a hlavně se zcela obměněným hereckým obsazením. Přišlo mi, jakoby Forsberg navštívil ústav pro mentálně postižené, posbíral pár retardovaných pacientů a k nim přibral Megan Lee Ethridge a herce (teď už i režiséra) Griffa Fursta. Společně se pak rozhodli natočit „drsný“ scifi horor, jenže jaksi se mu nedařilo ty postižené překecat, aby podali alespoň nějaké herecké výkony. S otevřenou pusou jsem civěl na tu hrůzu, která běžela na obrazovce přede mnou. Už samotný roztřepaný začátek a debilní dialogy dávali tušit, že tohle asi žádná pecka nebude, ale pořád jsem tomu chtěl dát šanci. Jenže ani následné přenesení děje do „nemocnice“ tomu moc šťávy nedodalo. Spíš naopak. Hlavní hrdinka se z připosrané holky stane nelítostnou „vražedkyní“, pobíhající po celém komplexu (údajně skvěle zabezpečeném) aniž by jí někdo zastavil (a to ti vojáci měli palné zbraně), dokonce ani personál jí nepoznal (tedy až na pár výjimek) – no oni celkově se tam všichni chovali jako dementi, samotná zápletka začala být stále více o „hovně“ a opravdu jediné co stálo alespoň trochu za pozornost, byla asi jedna scéna s mimozemšťanem. Tam se objevily i známky (gore???). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum jo-ho-ho!!! Dá sa prasiť tak, aby z toho mohla vzísť brakovina nedoziernych rozmerov? Ak sa budete smiať tam, kde by ste sa mali báť, alebo obávať sa o zdravie postáv, tak si tento film rozhodne zaslúžite. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Klobúk dole pred každým, kto to vydrží pozerať do konca. Jednu hviezdičku dávam za dobrú hudbu v 2/3 filmu, ozaj výborná hudba do scifi žánru, to však bolo ozaj jediným svetlým momentom filmu. No, úprimne povedané, toto nazývať filmov je trochu prehnané, ale aj tak. Ak by som chcel zhrnúť obsah tak by som s tým mal naozaj problém, pretože toto je bez nápadu a s tak trápnym dejom, že ho zabudnete počas filmu, nieto po jeho skončení. 5% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od režiséra filmu Megapiraňa :-). Řitka Video (Filmag) nepřekvapil/a a do oběhu poslala další sračku přitom námět není špatný ale zpracování strašné. Blondýna v filmu dává řečem že blondýny jsou blbé korunu a napadá mě proč jí vymývaly mozek když pochybuji že nějaký vůbec měla. Celý začátek je nicméně vtipný uvidí nějaký záblesk a natočí to na kameru a přehrávají. Jeden to komentuje já něco vidím druhý to je paprsek světla :-) pak druhý tady to je a ta blondýna to je strom fakt mazec :-) ()

Duoscop odpad!

všechny recenze uživatele

Můj první film od Asylumu a nejspíš i poslední. Už se nedivím, že jsou všechny jejich filmy v šedé, protože tohle bylo vážně utrpení sledovat. Herecké výkony žádné, napětí žádné, příběh žádný, masky žádné. O tomhle je škoda i psát. Nedoporučuji!!!!!!!! ()

salfa72 odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do filmu s vědomím toho, že tento skvost vypotilo studio Asylum, přesto jsem byl už v půlce fimu zhnusený hereckými výkony i příšernými dialogy (o maskách vetřelců ani nemluvím) a jenom jsem čekal, kdy moje utrpení konečně skončí. Mám takový pocit, že scénarista s režisérem evidentně brali drogy, jinak by nikdy nemohla vzniknout taková kravina, o nelogických chybách ve scénaři ani nemá cenu se zmiňovat. Celé to navíc ještě zabíjí příšerný dabing, v místech, kdy by měly zaznít nějaké zvuky je pouze hluché ticho a slabý hudební podkres, takže například při rvačce neuslyšíte žádné údery atp. Pokud přežijete zhlédnutí tohoto skvostu bez trvalého poškození mozku a ještě tomu dáte více jak dvě hvězdičky, tak s klidem můžete začít sledovat Indické filmy, protože vydržíte opravdu už všechno (i tanečky a písně v Bollywoodských filmech). ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Co som komu zle urobil, ze som natrafil na tento srackovy film? Absolutna hlupost, nulove masky mimozemstanov, neatraktivne herecke vykony, ktore maju blizko k debilizmu a interiery liecebne, katastrofa. Nic pozitivne som nevidel na tomto akoze sci-fi filme. Vyhnite sa mu velkou oklukou a ani sa jednym okom nepozrite na neho, pretoze tak riskujete, ze si pokazite naladu, ked uvidite tento odpad. ()

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat televizním programem Horor filmu na název “Unesení vetřelci”, na jejich webu i v programu bylo že jde o Alien abduction z roku 2014. Po nahrání a sledování jsem cca po 15 minutách zjistil, že koukám na jiný film. Tím filmem je Alien abduction z roku 2005 od režiséra Forsberga. Levná amatéřina a ztráta času. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Asylum nemělo nikdy pořádný rozpočet. Svými názvy se připodobňuje jako cizopasník na slavných filmech (Alien, Iron man, Terminator, Válka světů, Transformers, atd...) Pokaždé se snaží podle nějakého originálního námětu, vytvořit co nejvíce odlišný hybrid. Někdy ani neví, o čem ten originál je. V roce 2005 již museli set sakra dobře vědět, o čem původní Alien vypráví. Já osobně jej znám celého nazpaměť. Jejich odlišování se, hledání alternativ a stálé přeskupování všech proměnných a neproměnných, však dalo za vznik něčemu, co s původním Vetřelcem nejen že nemá nic společného, ale dokonce (Ať si mě Ridley Scott třeba ukamenuje sám) původní myšlenku naprosto brutálně a mílovým krokem překročili. Téma o kterém Alien Abduction vypráví, totiž nemá v této kategorii obdoby. Kam se hrabe potvora s hubou v hubě ? Podívejte se na film, nechte si ho rozležet v hlavě a třeba dojdete ke stejnému závěru jako já: Na tenhle námět by se dala vypracovat ta největší sci-fi hororová dokonalost na celém světě. A proč tomu tak nebylo v případě Alien Abduction ? Slabší scénář, slabší herci, chvílemi kulhaly efekty i na všech šest nohou... Sečteno a podtrženo: Asylum nemělo nikdy pořádný rozpočet. Jenže za mě je to i přesto 5* PS: Pokud Asylum natočí v dnešní době něco podobného ražení, koupím si dvd, triko i plakát. Zaplatím si celou sběratelskou edici (ironicky ruku na srdce - ta nikdy nevznikne. A mně to bude líto, abyste věděli. :-) ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

Nutno dodat, že příběh připomínal dlouhou epizodu z Krajních mezí. A na Asylum rozhodně byl i zajímavý. Ale jak je jejich dobrým zvykem, depresivní scény z léčebny jsou rozmělněny takovou dávkou hereckého fušerství, že jsem měl místy pocit, jestli se nejedná o inscenaci školního divadla. Přesto jsem si jistý, že jedna hvězda je zasloužená, dvě možná... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Asylum nemělo nikdy pořádný rozpočet. Svými názvy se připodobňuje jako cizopasník na slavných filmech (Alien, Iron man, Terminator, Válka světů, Transformers, atd...) Pokaždé se snaží podle nějakého originálního námětu vytvořit co nejvíce odlišný hybrid. Někdy ani neví, o čem ten originál je. V roce 2005 již museli set sakra dobře vědět, o čem původní Alien vypráví. Já osobně jej znám celého nazpaměť. Jejich odlišování se, hledání alternativ a stálé přeskupování všech proměnných a neproměnných, však dalo za vznik něčemu, co s původním Vetřelcem nejen že nemá nic společného, ale dokonce (Ať si mě Ridley Scott třeba ukamenuje sám) původní myšlenku naprosto brutálně a mílovým krokem překročili. Téma o kterém Alien Abduction vypráví, totiž nemá v této kategorii obdoby. Kam se hrabe potvora s hubou v hubě ? Podívejte se na film, nechte si ho rozležet v hlavě a třeba dojdete ke stejnému závěru jako já: Na tenhle námět by se dala vypracovat ta největší sci-fi hororová dokonalost na celém světě. A proč tomu tak nebylo v případě Alien Abduction ? Slabší scénář, slabší herci, chvílemi kulhaly efekty i na všech šest nohou... Sečteno a podtrženo: Asylum nemělo nikdy pořádný rozpočet. Jenže za mě je to i přesto 4* PS: Pokud Asylum natočí v dnešní době něco podobného ražení, koupím si dvd, triko i plakát. Zaplatím si celou sběratelskou edici (ironicky ruku na srdce - ta nikdy nevznikne. A mně to bude líto, abyste věděli. :-) ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Velmi velmi slabé. Prečo stále nachádzam fikmy ktoré majú dobrý napad ale na hovno realizáciu? Z konceptu sa dalo vyťažiť viac než len nejaké nudne a zle natočené B-čko. Herci boli zlý ale atmošku mi kazila hlavná herečka. Najviac ma štvalo to že stale sa tvárila ako nejaká primadona a ani hrat nevedela. Mimozemštania mali fajn masky ale boko ich videť najmenej jak sa dalo. No ale zase tu hral moj obľúbený herecFurst, ktorý hral v skoro každom horore od Asylum. 1* za nápad a za Fursta. ()

Reklama

Reklama