Reklama

Reklama

Phobos

  • Rusko Fobos. Klub strakha (více)

Parta mladých lidí se sjíždí do bývalého vojenského bunkru, ze kterého chce udělat noční klub. Shoda náhod a událostí je však zavede rovnou do nitra této podzemní stavby a odhalí tajemství, která tam leží již několik desítek let. Každý v sobě nosí svoji stinnou stránku a strach, kterým se něco tam uvnitř živí. (Major776)

Recenze (11)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Pokus o vyrovnání se moderním hororům byla ta největší hloupost, kterou si rusové doslova podřezali pod sebou větev. Umělý kýč zapadl přesně do sorty špatných amerických pásovek, kterých denně vznikne několik. Hloupé, nudné, navíc bez špetky atmosféry, což je na povážení, zazdít něco, co mohlo jít bez těch serepetiček vlastně úplně samo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V hlavě mi utkvěla jen přirozená krása Tatjany Kosmačevy, jinak bych na Fobos raději zapomněl. Dal by se jednoduše charakterizovat třemi slovy - pičovina na entou, ale vzhledem k tomu, že je to můj první film Challenge tour 2015 zkusím jej přeci jen fundovaněji okomentovat. Skupinka nesympatických trotlů zůstane uvězněna v bývalém protileteckém krytu a hledá cestu ven a dělá to skoro celou dobu bez toho, že by se objevil byť je náznak napětí. Sem tam se ozve divný zvuk a po zdech se tu a tam rozlézá černá esence, kterou ovšem trotlové evidentně nevidí, tudíž je naprosto zbytečná. V poslední desetiminutovce dojde k překotnému bodycountu, čisťounkému a většinou i mimo záběr, a pak přijde finále, pro nějž neexistuje sprosté slovo, které by jej dokázalo vystihnout. Hnus, hvězda za Tatjanu. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

Reklama

davena27 odpad!

všechny recenze uživatele

Toliko jsem se těšil a toliko jsem byl zklamán.Po pár minutách filmu budete mít náramnou chuť uchopit do vlastních rukou AK 47 a řádně pokropit celý filmový štáb četně slečny co roznáší kávu.Ale jsem optimista, a snad se najde v tak velké zemi někdo, kdo natočí něco co mě údivem rozškubne držku vejpůl. Na zdarovje. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Další z podzemních horrorů, tentokrát z Ruska a rozhodně lepší než Pod Moskvou. Takový krásný kraťas by z toho byl, kdyby do toho klubu již po pěti minutách vlítl nějaký maník se sekerou a všechny je tam rozsekal. A vy byste mu fandili. Hrozně moc. Ono ale naštěstí alespoň to prostředí starého protileteckého bunkru je trochu zajímavé. Ale ten konec, ten konec je opravdu jedna velká noční můra. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ruská omladina zadrhnutá tentokrát nie v továrni , v blázinci , alebo chátrajúcej chatrči....no priamo v nerozbehnutom klube. Klaustrofóbia a scenáristická bezradnosť dáva zabrať zúčastneným aj divákovi...Pošahané kamerové nálety ( vyplňujúce vatu medzi "úžasne duchaplnými dialógmi " ) a blikajúce svetlá, ma jednoducho zívačky nezbavia. Ale pokus je to sympatický , no vadí mu ten americký obal. Držím palce Oleg - máte tam dosť originálnejších motívov na spracovanie -tak snáď nabudúce. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama