Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Režisér netušil, zda chce točit bezejmenné porno, další díl Saw nebo arénovou řežbu...Nahoty i krve tu je sice dostatek, ale akční složka je tu zastoupena převážně formou útržků a flashbacků...Samotný nápad boje v náhodně generovaných prostředích mohl popustit uzdu fantazii a nabídnout soubojům neotřelá pozadí, ale to by někdo musel mít aspoň trochu talentu...Samuel L. Jackson už se s výběrem svých štěků opravdu nemazlí... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

David Lord (Kellan Lutz), se po smrti své přítelkyně a nenarozeného dítěte totálně zhroutí, a jeho život se změní v jednu nepřetržitou opileckou cestu. V jednom zapadlém baru kdesi v Mexiku si jej vyhlídnou pro internetovou show moderních gladiátorů, boj na život a na smrt, převážně těch, kteří nemají co ztratit. A i když je David z počátku proti, oni ví, jak člověka donutit dělat to co chtějí. Ale David přísahá, že se pomstí ... Tak já bych to zas tak hrozně neviděl - jasně, u podobných filmu se těžko vymýšlí nějaký originální příběh, ale toto mi přišlo mnohem sympatičtější než obvyklé "ti nejlepší z nejlepších se sejdou v turnaji turnajů". Docela se mi líbila i myšlenka "režírovaných" soubojů, a diváků na internetu lačnících po krvi. Co mne naopak hodně zklamalo byl samotný závěr, který - ač měl být asi "šokující" - tak mne šokoval akorát svojí stupiditou. Co se týče hereckého obsazení, tak Samuel L.Jacksonovi tyto role, kde se může vyřádit prostě sedí. Zbytek osazenstva vcelku nezajímavé, až na několikero dívčin, které se po značnou část filmu promenádují tak jak je bůh stvořil, což se dá určitě hodnotit jen kladně.. ()

Reklama

Wayne 

všechny recenze uživatele

Samuela L. Jacksona poslední dobou nudí dobré filmy, tak si potřebuje občas odskočit k bezmyšlenkovité kokotině. Proto se ujal role záporáka (jméno postavy je tak podstatné až si ho nepamatuju), který nechává lidi navzájem se vraždit v aréně. Zřejmě protože chodil se svým otcem na meetingy klubu rváčů podle jeho vyprávění z dětství (ano s vymýšlením příběhu si fakt moc práce nedali). No každopádně to posral, protože si dotáhl do arény Kellana Lutze, který se sice tváří jako obyčejný smrtelník, ale my udělaní do Twilight ságy, víme, že je to upír. Takže je od začátku jasné, že jim všem nakope prdel a s pomocí jisté dívky, která nemá důvod mu pomáhat a je tam jenom aby dokázala, že film bez ženské a sexu stojí za prd, se dostane ven.Já měl vlastně napsat spoiler, ale ten konec je předvídatelný už od ukázek hodinu před filmem. Snímek rozhodně donutí člověka k zamyšlení, jako třeba: Nemám si zas pořídit HBO, ať je na co v noci čumět? ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Typické béčko. Vezměte film "Zabij, nebo budeš zabit", vraťte ho zpět časem o dvacet až třicet let, přidejte trochu krve a nečekanou pointu a můžete distribuovat. A i když je první zmiňovaný snímek minimálně o řád výš, je "Aréna" pořád poměrně koukatelná (a to i přes Kellana Lutze, který mi nikdy nic neříkal). P.S.: Nepřestává mě fascinovat, k čemu všemu se (kvalitní) herec jako Samuel L. Jackson neupíše.;-) 2,5*. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých snímkov, pri ktorých človeka napadne hneď ako prvé "Preboha, ako sa len do tohoto nechal nahovoriť herec veľkosti Samuela L. Jacksona?" Ostatných chápem, Johnny je rád za čokoľvek, Kelan si po Twilighte tiež moc nezahrá, keďže hrať nevie a Daniel Dae Kim si tiež okrem TV produkcie moc neškrtne. Myšlienka nie zlá, ale jej spracovanie a hlavne tí herci neherci. No strach a hrôza. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama