Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice mě tohle akční béčko skoro nenudilo, ovšem na vyšší "guilty-pleasure" hodnocení nemůžu jít kvůli jednomu zásadnímu problému (pominu-li tedy podprůměrnost režie a vetchost zápletky s jalovým pokusem o "nastavení zrcadla" mladé internetové generaci, bezstarostně o životě/smrti rozhodující): trestuhodně slabým arénovým soubojům s fyzicky namakaným, ale pohybově (i herecky) maximálně dřevěným Kellanem Lutzem. Tohle neměl šanci zachránit ani rozveseleně přehrávající S. L. Jackson. ()

Shredo 

všechny recenze uživatele

Áno, prídatná hodnota tohto filmu je nulová a len blázon by od toho niečo čakal. Keď sa od toho človek odosobní a kuká to v obývačke na momentálne vypnutie, úplne to stačí. Pár erotických scén poteší, dej je klišovitý ako aj celkom filmu. Súboje priemerné až podpriemerné odzrkadlujú aj moje hodnotenie. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Arénovky mám rád, ale pro krista pána! Jsme v 21. století! V kinech za chvíli bude běžně vyskytovat 4Dčko, každý vyhazuje nekřesťanský prachy za digitální efekty a vizuální stránku filmu a Loop si dovolí natočit tohle? :O Asi by si měl domluvit spolupráci s těmi dvěma japonkami, co seděly u pultu a měli na starosti vykreslování jednotlivých arén :D - i když popravdě..byly tam dvě!? Tak ono se to jmenuje Arena - já čekám desítky rozličných prostředí a dostanu jen jednu kopku, na začátku nějakou louku a na konci "pískoviště". Tohle si nezaslouží ani označení Béčkový film. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem začátek tak 6krát páč jsem to nikdy nedokoukal celý.. a ejhle KONEČNĚ!! a nebylo navíc zase tak špatný jak jsem si myslel víc scén z fightů a mín kecu toho blondatýho policisty a mohlo to být i lepší. L Jackson jako záporák ubohej.. a ten konec měl něco do sebe. Hudba nevýrazná a kvalitka špatnáá. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No čosi nám tu chýbalo. Dej mi je u riti. Ten hodnotiť nebudem, lebo v rámci žánru je to zbytočné. Čo tu robí Jackson neviem, ale jeho prítomnosť poteší viac, ako nejaký rumunský alebo sovietsky neherec s hrozným prízvukom. Vizuál, efekty sú super, bojovníci drsní, krvou sa nešetrí. V čom je teda problém? Loop strašne odflákol súboje v aréne. Choreografia 0. Nejaká dramatickosť 0. Celkom mi vadil aj kukuč hlavného hrdinu. Na drsňáka pôsobil príliš teen a príliš twilight. Škoda. 50%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama