Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TVÝ JMÉNO JE SMRTONOSIČ. BYL JSI VYCHOVÁN K BOJI, K ZABÍJENÍ A SMRTI“....... /// Na internetu se dá čumět na cokoliv. Stačí nápad, IT partičku a přesvědčit ochotníky, že lidi neunášej jen ufoni. Hovno každýmu potom, že to bude organizace pochybná, plná nahých holek, schopných udělat cokoliv (za prachy – FUJ!!), kde chlapce (bojovníky) nepřesvědčujou dobrým slovem, ale waterboardingem. DEATH GAMES – ultimativní zápasy bez pravidel, geniální show se smyslem pro dobrodružství. Akční BÉČKO jak vyšitý, s náplní soubojů novodobých gladiátorů. Je jedno, co se kdy a jak stane, jestli někdo vzplane láskou a někdo vyřeší citový dilema. (prostě píchání mečem i ,,/ . - - . /yjem“.) Nečekejte nepočítaně soubojů – ono by to totiž omrzelo, ale solidně sestříhanou ,,ruční“ práci, omotanou ne až tak debilním dějem o hasičovi s bojovým duchem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Necejtím se divně, když čtvrtěj (půlej) člověka. 2.) Rád mrknu na souboj ninji se samurajem. 3.) Rád poslechnu nový hudební směry. 4.) Thx za titule ,,Stuďo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa, ake ma vo filme budu cakat boje na zivot a na smrt. Dokopy z nich skoro nic neukazali, len take chabe preblesknutie okolo tych bojov, ktore uspesne dokoncil az do zaverecneho finale, ktore tiez nevyzeralo dobre, ako aj cely zvysok filmu. Ja som sa pri filme nejako moc extra nebavil. Skoda, ze tie boje nepremysleli lepsie, miesto ktorych sa vam pred ocami objavia nie podarene zabery na boj o prezitie. Vsetko je to urobene zle, ale obcas sa aj na nieco dalo pozriet, ale nebolo toho prilis moc. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku arenovku. Kto by to vzhladom na nazov cakal. :-) Vata ktora vyplna dej medzi bitkami je urobena dobre. Hlavny hrdina je vykresleny dostatocne sympaticky na to, aby sme mu drzali palce, Samuel L. Jackson ako sef v pozadi celej tej areny prehrava takym tym zabavnym b-ckovym muhehe sposobom, jeho hlavny poskok je dostatocne odporny na to, aby sme sa tesili ako mu vo finale hrdina odfakli hlavu, dokonca sa nezabudlo ani na kamarata hlavneho hrdinu, ktory to nepekne odskace a nakoniec tu mame este aj niekolko sexi krasavic, ktore ukazu svoje vnady. A este tu je zabavna prekvapiva pointa na zaver. Technicka stranka je tiez na profesionalnej urovni. Prehladna kamera, normalny strih, pekne filtre, hudba. Rozhodne to nepripomina tie hnusne Bulharske produkcie vyhasnutych akcnych borcov. Tak preco tak nizke hodnotenie? Pretoze tu je jeden zasadny problem. Pre zaner arenovky doslova smrtiaci. Suboje. Je ich strasne malo, su kratke a co sa tyka choreografie, tak su to take jednoduche krcmove rubacky v americkom style, kedy nevidime prakticky ziadny kontakt medzi supermi. Aspon ze su natocene prehladne. Reziser si najskor bol vedomý toho, ze nema k dispozicii nadanych akrobatickych borcov typu Scott Adkins a tak vsetko vsadil na brutalitu. Krvi a useknutych hlav si tu uzijeme do sytosti. Lenze je to stale to iste dookola a po chvili to zacne nudit. Arenovka, kde to hlavne, teda bitky za vela nestoji je strata casu. 4/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých snímkov, pri ktorých človeka napadne hneď ako prvé "Preboha, ako sa len do tohoto nechal nahovoriť herec veľkosti Samuela L. Jacksona?" Ostatných chápem, Johnny je rád za čokoľvek, Kelan si po Twilighte tiež moc nezahrá, keďže hrať nevie a Daniel Dae Kim si tiež okrem TV produkcie moc neškrtne. Myšlienka nie zlá, ale jej spracovanie a hlavne tí herci neherci. No strach a hrôza. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Aréna, ďalší snímok o tom ako sa naša západná civilizácia stále nemení, a stále túži po krvi. Internet je plný svinstva a zverstiev každého druhu lebo, na druhej strane sú ľudia ktorý si za sledovanie týchto zverstiev platia. Stále Chlieb a hry, Rím padol v 4 storočí a mi sme sa ďaleko neposunuli. Smutné, Krestanstvo sa nám snažilo pomôcť, ale mi si volíme radšej zlo ako dobro, lebo je to jednoduchšie ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama