Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je to céčko, s námětem, které je X krát ohrané klišé, mým jediným důvodem sledovat byla Nina Dobrev. Bohužel již po pěti minutách se mi dostane nepěkné rány, v podobě, že postava Niny umírá. Nadruhou stranu je zde alespoň Vanessa Branch, které to neskutečně sedí, a vzhledem k tomu, že nemám ve zvyku něco začít, a pak nedokončit, dal jsem tomu šanci. Bohužel ale tento film má pouze dva klady - perfektní hlavní herce, a úžasné zvukové efekty (doporučuji pustit s DTS zvukem na domácím kině). Tím to ovšem končí. Není zde pořádné napětí, zápletka je jedno velké klišé, a samotná akčnost nemá ty pravé grády. Celkově lehký podprůměr. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zápasy v aréně na život a na smrt, přenášené internetem a na něž se dá sázet. Jenže tentokrát si šéfík vybral špatného borce. Zní to povědomě? Originalitu rozhodně nečekejte. Ale občas je člověku originalita fuk, když dostane nášup slušné akce a nějakého toho drsoně v hlavní roli. Drsoně, co má koule a charisma. Třeba Dwayna Johnsona. Jenže zde žel má hlavní hrdina (Kellan Lutz) charisma baletky po fetu – a podobně opile se celý film potácí a podobně zfetovaně hází pohledy zpoza řas modrýma očima. Pak je zde ještě nějaká ženská, taky drsňačka, která sbírá potenciální bojovníky v aréně v kdejaké hospodě, a mezitím se co chvíli producíruje někde full frontal nahá. Což není nic hezkého na pohled, protože Vanessa Branch má na tyhle scény velkou prdel, tlusté nohy, pupek a žádný pas. Vypadá tedy spíše jako třetiřadá štětka než drsoňka. Celý film nesundal kameraman z objektivu modrý filtr – ó, jak moderní! – a do soubojů animátoři namíchali mnoho počítačové krve a krvavých cákanců, aby alespoň trochu okořenili tu nudu, jež se prohlašuje za souboje. Protože ty jsou natočeny zpomaleně, avšak nijak zajímavě a napínavě, bez vnitřní struktury bojové scény, a vlastně dohromady netrvají ani nijak dlouho. K tomu se přidávají i na takové béčko až příliš okatá klišé a nelogičnosti. Klišé jak vrata čeká hned na úvod – těhotná snoubenka... jak dlouho asi vydrží naživu? A hlavní hrdina je bývalý mariňák a hasič, ale umí všechny druhy bojových umění včetně samurajských mečů. A pak si jako idiot nechá píchnout injekci neznámé látky od člověka, kterému nevěří. Nebo už jen ta skutečnost, že FBI, MI5, CIA atd. nedokážou vystopovat jedno nelegální internetové a satelitní vysílání. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice mě tohle akční béčko skoro nenudilo, ovšem na vyšší "guilty-pleasure" hodnocení nemůžu jít kvůli jednomu zásadnímu problému (pominu-li tedy podprůměrnost režie a vetchost zápletky s jalovým pokusem o "nastavení zrcadla" mladé internetové generaci, bezstarostně o životě/smrti rozhodující): trestuhodně slabým arénovým soubojům s fyzicky namakaným, ale pohybově (i herecky) maximálně dřevěným Kellanem Lutzem. Tohle neměl šanci zachránit ani rozveseleně přehrávající S. L. Jackson. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Arena. Stručný, jasný, všeříkající pojem, který by měl být zosobněním toho, co představoval v 80.-tých létech. Já nechci vidět "osmdesátky", ale aby to celé bylo přetaveno do moderního hávu (viz.: Neporazitelný 2 a 3). Ale ono ne. Arena vypadájako něco mezi "Zabij, nebobudeš zabit" a "Rally smrti 2". Režisér neumí natočit efektní souboj. Ano, krve je dost, ale nevychutnal jsem si ani jeden úder/kop. Souboj s mečema-to tam mohli dát rovnou Seagala a za kameru Hickoxe. Shit, shit, shit. Děj je furt stejný. Hrdina je zajat, je nucen bojovat v areně s tím, že pokud 10x vyhraje, dočká se vítězství...On už tenúvodní zápas se sekerama dával leccos tušit... Zpomalené záběry na protivníky jsou efektní, ale pak to zprasí střihač a je z toho další "vandammovka" posledních let. Takže, kdo další prosím? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice se to může zdát jako stokrát recyklovaná srajda, ale já se u toho celkem bavil. Mám rád tyhle ty krvavé souboje na život a na smrt, zvlášť když se okolo ochomýtají celkem pěkné děvčata a tady si s nahotou hlavu nelámali. Taková nahá Katia Winter by stála vážně za hřích i trochu té bolesti. Horší už to bylo s přehnaností a nereálností samotného příběhu.  To co přežil náš hlavní hrdina „hasič“, to by nezvládl nikdo – snad jen Rambo. Tolik smrtících zranění a on se z toho vykulíroval a ještě „zasunul“. Nezbývá než přivřít oko nad absurditou a pokud chcete u něčeho relaxovat během prochcaného dne, tohle by mohla být jedna z možností. Žádná sláva, normálně bych dal cca 40%, ale za ty ženské a toho sériového plešatého psychopata jednu přihodím. Paradoxně tu byl Samuel L. Jackson tentokrát spíše jeden z nejslabších článků filmu – ale zase posloužil jako lákadlo (jeho jméno). Slabých 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama