Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé se dělí na dvě skupiny: normální (vyvinutí z opic) a Madarui (vyvinutí ze zvířat). Příběh se točí kolem dvou nevlastních bratrů Kunimasa a Yonekuniho. Kunimasa a jeho přítel Niria požádájí Yonekuniho o pomoc kvůli "vracejícímu se původu". Mezítím Yonekuni, který je vyvinutý z plaza, může při změně klimatu ztratit vědomí, nebo hůř, zemřít. Proto si vymyslel jakýsi ohřívač - spí s dívkami. Ale i přes svou nenávist ke stejnému pohlaví, se začíná bavit s třídním předsedou Fujiwarou, který k němu cítí něco víc než přátelství. (elid99)

(více)

Recenze (3)

togaf 

všechny recenze uživatele

Yaoi mám ráda, nejen že toleruji stereotypy, kterých se drží, ale já si je přímo užívám. Tohle byl ale průšvih. Příběh byl tradičně téměř nijaký. Divná zoo stránka měla logické chyby, a to i v těch několika málo částech, které jsem pochopila. Zbytečně moc postav, zbytečně moc zvířecích inkarncí. Jedna hvězdička za brýlatého ukeho. ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Yaoi nemívám rád, ale odpad jim uděluji jen zřídka. Tentokrát ale nemohu jinak, neboť k obvyklé kýčovitosti, slizké ulepenosti, romantickému vzdychání a schematu uke-seme (který jiný žánr má tak pevně dané a zároveň totálně bizarní, nepravděpodobné a nudné archetypy?) přibyla naprostá nepřehlednost a neodůvodněnost čehokoliv. Na jedné škole je chlapec vyvinutý z opice, jiný třeba z hada, další z jiného zvířete a vzájemně se přitahují, odpuzují, hádají, milují a souloží. Těžko říct proč a jestli to něco znamená. Pro mě to každopádně znamenalo, že druhý díl si mohu odpustit. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama