Reklama

Reklama

Film o filmu Kuky se vrací

(TV film)

Obsahy(1)

Jak vznikal nový český loutkový film Jana Svěráka o dobrodružné cestě plyšového medvídka. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Ač se tvůrci v celém filmu o filmu snaží diváka přesvědčit, že chtějí natočit něco, co bude v co největším souladu s přírodou, na mě to působilo spíš opačně, že tu přírodu těmi postavami narušují. Oceňuji snahu pracovat s tradičními technikami, ale vůbec mě film o filmu nepřesvědčil, že bych na ten film měl jít. *** Ve zkratce: A tak jsme pařez odvezli do ateliéru... ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Minutu, co minutu jsem si přál, abych se podílel na natáčení. I kdybych štábu chodil jenom pro pivo. Prostě být u toho. Nadšení Jana Svěráka je jednoduše nakažlivé. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nebojím se říci, že tento film bude hitem roku 2010. Dva měsíce jsem nebyl v kině a nyní nadešel čas, abych vyrazil právě na Kukyho. Svěráci jsou mistři. Jejich filmy miluju. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výborných 28minut o filmu. Věci ohledně natáčení, tvorby postaviček, okolí, dabování postav i zvukařina je samo o sobě zajímavé a když vidíte jak to kombinují všechno dohromady, jaké věci musí řešit a jak to nakonec vyreší, tak se na to velice dobře dívá. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Za prvé- Petr Forman je loutkoherec? Cože? A asi ne ledajaký.... Tak, hodnotit film o filmu o stupínek výš než film samotný je trošku troufalé, jenže z tohoto dílka na mě ještě více dýchla radost z tvorby filmu, který očividně nedělá NIKDO! pro peníze, ale pro potěchu, i když to není procházka růžovým sadem. Atmosféra byla krásně rodinná (a to nejen mezi hlavním hercem, režisérem a jedním z hlavních dabérů) Viděno na výstavě k filmu Kuky se vrací v kladenské Zámecké galerii. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama